100%NL Magazine Bibian Mentel
Zie ook:
Delen

Positief nieuws voor Bibian Mentel!

Snowboardster Bibian Mentel werd twee weken geleden geopereerd aan een tumor in haar rug. Na de ingreep werd de sportster wakker zonder gevoel in haar benen. Nu is ze onderweg naar het revalidatiecentrum om aan haar herstel te werken en komt het gevoel in haar benen langzaam terug.

Echtgenoot Edwin Spee deelt het positieve bericht op zijn Facebookpagina. ”Na 2 weken ziekenhuis, 2 zware operaties, 288 angstige uren is er weer hoop en rijden we richting het revalidatie centrum waar Bibian de komende weken hard zal gaan werken aan haar herstel.”

5 à 10 procent herstel

Hij vervolgt: ”Na het nieuws dat ze donderdagochtend 7 maart wakker werd zonder gevoel in haar benen zijn we blij te kunnen vertellen dat na de operatie van afgelopen vrijdag het gevoel in beide benen weer langzaam aan het terugkomen is! Op dit moment is er ongeveer 5 a 10% herstel.”

Onduidelijk is of het herstel volledig zal zijn en hoe lang het zal gaan duren, ”maar Bibian kennende zal ze ook dit keer weer iedereen doen verbazen”. Ook bedankt Edwin, namens Bibian, iedereen voor alle lieve berichtjes, ballonnen, knuffelbeesten, kaartjes en de prachtige bloemenzee.

Bron: Nu.nl

Delen

Meer over Bibian Mentel

Nabestaanden Bibian Mentel vieren haar 50e verjaardag: 'We missen je'
Nabestaanden Bibian Mentel vieren haar 50e verjaardag: ‘We missen je’
Gezin Bibian Mentel brengt haar naar laatste rustplaats
Gezin Bibian Mentel brengt haar naar laatste rustplaats
Lees alle artikelen over Bibian Mentel