Prachtig liefdesnieuws voor Jutta en Jake Paul: 'Onze grootste dromen zullen uitkomen'
Zie ook:
Delen

Prachtig liefdesnieuws voor Jutta en Jake Paul: ‘Onze grootste dromen zullen uitkomen’

Jutta en Jake Paul hebben iets te vieren en dat delen zij graag met de rest van de wereld. Wat is dit toch een mooi stel!

Jutta Leerdam

Jutta Leerdam, de gouden schaatskoningin van Nederland, glijdt niet alleen over het ijs, ze zweeft! Met haar blonde lokken en onmiskenbare lach heeft deze schaatsster uit ‘s-Gravenzande meer dan alleen medailles gewonnen; ze heeft de harten van schaatsfans landelijk veroverd.

Jake Paul

Vorig jaar leerde Jutta Leerdam de Amerikaanse bokser Jake Paul kennen. Het was liefde op het eerste gezicht en de twee maken de mooiste dingen met elkaar mee.
Het stel had het afgelopen weekend iets te vieren, want zij zijn 1 jaar samen. Jake Paul deelde een reeks prachtige foto’s met een lang, lief gedicht eronder. ‘Één jaar met jou en het is zo leuk. Ik ben sinds de eerste dag verliefd’, begint hij. ‘Ik hou van elk moment met je. Zelfs in stilte zitten. Zolang jij er bent vind ik het goed. Ik word elke dag meer verliefd op jou.’ Deze tekst laat zien hoeveel Jake Paul van Jutta houdt en hoe verliefd hij op zijn liefje is. ‘Onze grootste dromen zullen uitkomen’, schrijft hij, maar daar twijfelen wij niet aan. De twee halen het beste in elkaar naar boven. Geweldig om te zien.
Gefeliciteerd met jullie jubileum. Op naar nog veel meer jaren verkering en geweldige momenten!

Bron en Beeld: Instagram Jake Paul

Delen

Meer over Jutta Leerdam

Jutta Leerdam emotioneel om vreselijke ziekte van haar moeder: 'Nooit over verteld'
Jutta Leerdam emotioneel om vreselijke ziekte van haar moeder: ‘Nooit over verteld’
Jutta Leerdam neemt groot en moeilijk besluit: 'Vaak stressvol, soms eenzaam'
Jutta Leerdam neemt groot en moeilijk besluit: ‘Vaak stressvol, soms eenzaam’
Lees alle artikelen over Jutta Leerdam