100%NL Magazine Jutta Leerdam
Zie ook:
Delen

WOW: 2 miljoen views voor Jutta Leerdam die bilpartij showt in kort trainingsbroekje

Dat Jutta Leerdam er geweldig uitziet, wisten wij natuurlijk al, maar zij laat haar volgers nu weer opnieuw blozen met een video van zichzelf.

Jutta Leerdam

In de wereld van het Nederlandse schaatsen schittert er één naam bovenaan: die van Jutta Leerdam. Met haar ongekende talent, vastberadenheid en charme heeft Jutta zichzelf tot een absolute sensatie in de schaatssport en daarbuiten gemaakt.

Naast dat Jutta een ware verschijning is op de schaatsbaan is ze ook nog een heus stijlicoon! Regelmatig deelt de blonde schone dan ook de mooiste foto’s op haar Instagram waar haar volgers geen genoeg van krijgen. En geef ze eens ongelijk!

Kort trainingsbroekje

Op TikTok deelt Jutta regelmatig videos van haar vakanties, trainingen en haar vriend Jake Paul. Onlangs deelde Jutta een video waarop te zien is dat zij een rondje rijdt op skeelers. Zij laat hier niet alleen zien dat zij gedisciplineerd is, maar ook dat zij enorm gespierd is. Jutta showt haar gespierde benen dan ook graag in een korte trainingsbroek. De video is in een paar dagen helemaal viraal gegaan en heeft al meer dan 2 miljoen views. Echt geweldig!

@juttaleerdam

Don’t worry bout me

♬ origineel geluid – Jutta Leerdam

Bron en Beeld: TikTok Jutta Leerdam

Delen

Meer over Jutta Leerdam

Jutta Leerdam emotioneel om vreselijke ziekte van haar moeder: 'Nooit over verteld'
Jutta Leerdam emotioneel om vreselijke ziekte van haar moeder: ‘Nooit over verteld’
Jutta Leerdam neemt groot en moeilijk besluit: 'Vaak stressvol, soms eenzaam'
Jutta Leerdam neemt groot en moeilijk besluit: ‘Vaak stressvol, soms eenzaam’
Lees alle artikelen over Jutta Leerdam