100%NL Magazine Quinty Trustfull
Zie ook:
Delen

Na Leontine kiest nu ook Quinty voor een nieuw en hip kapsel!

Nadat Leontine Ruiters zich een spiksplinternieuwe look liet aanmeten door Leco van Zadelhoff, kiest Quinty Trustfull nu ook voor een nieuw kapsel!

Quinty Trustfull

Ze is al jaren lang een van de gezichten van Koffietijd: Quinty Trustfull. Naast haar presentatie werk is Quinty daarnaast ook nog druk met haar werk als ambassadrice voor verschillende organisaties.

Outfits

De leuke Quinty staat niet alleen bekend om haar presentatie-kwaliteiten, maar ook om haar mooie looks! Ook al is ze inmiddels de 50 gepasseerd, Quinty ziet er altijd prachtig uit!

Op Instagram straalt ze in outfit na outfit, en de fans van Quinty zijn altijd lovend over haar looks. Zo ook een paar weken geleden, toen Quinty in een heel klein shortje haar eindeloze benen showde in Amsterdam. Die foto’s zie je hier.

Nieuw kapsel

Vorige week liet niemand minder dan Leontine Ruiters haar kapsel onder handen nemen door sterrenstylist Leco van Zadelhoff. Ze zei haar lange lokken vaarwel en koos voor een prachtige, korte bob.

Quinty was ook toe aan een nieuwe look en dus was het de afgelopen week de beurt aan haar om plaats te nemen in de stoel bij Leco.

In haar stories op Instagram schrijft Quinty: ‘Na Loret naar de liefste Leco, want dat was wel even nodig!’. Over het resultaat schrijft de beauty: ‘ Het is dus Goud Bruin geworden met ‘mijn first little pony!’. En wauw, wat ziet Quinty er prachtig uit zeg! Ze kan ook maar alles hebben.

 

Bron en Beeld: Instagram Quinty Trustfull

Delen

Meer over Quinty Trustfull

Geweldig nieuws voor Quinty en Orlando Trustfull: 'Dat is uniek'
Geweldig nieuws voor Quinty en Orlando Trustfull: ‘Dat is uniek’
Quinty Trustfull en Loretta Schrijver beleven bijzondere middag samen
Quinty Trustfull en Loretta Schrijver beleven bijzondere middag samen
Lees alle artikelen over Quinty Trustfull