100%NL Magazine Quinty
Zie ook:
Delen

Quinty Trustfull schrijft emotioneel: ‘Ik mis je elke dag’

Quinty moet een heel dierbaar persoon al jaren missen en daar heeft zij het nog steeds moeilijk mee...

Quinty Trustfull

Quinty Trustfull is bekend als Nederlands televisiepresentatrice en voormalig model. Toen Quinty nog maar 8 jaar was, werd ze gevraagd voor haar eerste modellenklus. Tijdens haar studie werkte ze ook als model en vanaf 1993 begon ze bij Veronica als omroepster. Trustfull presenteerde programma’s als Nationale Teleloterij (1995), De 25 Grootste… en Eigen Huis & Tuin. Ze is ambassadrice voor verschillende goede doelen. Vanaf 2010 is Quinty te zien geweest bij Koffietijd, maar vorig jaar viel helaas het doek voor het programma.

Gemis

Quinty ziet het leven door een roze bril en zij is altijd vrolijk en positief. Dat is terug te zien aan de foto’s en video’s die zij dagelijks deelt op Instagram. Helaas deelt de presentatrice vandaag een emotioneel bericht op Instagram. Zij staat stil bij het overlijden van haar vader.

Onder drie prachtige foto’s met haar vader schrijft Quinty: ‘Alweer 5 jaar zonder jou. Ik mis je elke dag maar ben zo enorm dankbaar dat ik jou als mijn papa heb mogen hebben. Pure liefde. Het was altijd feest met jou, de liefste opie van de Wereld voor de kleinkinderen, waar nooit iets te gek voor was en alles kon en mocht. LOVE.’ Wat een gemis, maar wat een mooie woorden van dochter naar vader.

Sterkte vandaag, lieve Quinty.

Bron en Beeld: Instagram Quinty Trustfull

Delen

Meer over Quinty Trustfull

Geweldig nieuws voor Quinty en Orlando Trustfull: 'Dat is uniek'
Geweldig nieuws voor Quinty en Orlando Trustfull: ‘Dat is uniek’
Quinty Trustfull en Loretta Schrijver beleven bijzondere middag samen
Quinty Trustfull en Loretta Schrijver beleven bijzondere middag samen
Lees alle artikelen over Quinty Trustfull