100%NL Magazine Quinty
Zie ook:
Delen

Quinty Trustfull: ‘Het was tijd voor een grote beurt’

Quinty wordt zo nu en dan onder handen genomen door haar goede vriend, Leco van Zadelhoff. Dit keer deelt zij het prachtige resultaat met haar volgers.

Quinty Trustfull

Ze is al jaren lang een van de gezichten van Koffietijd: Quinty Trustfull. Naast haar werk als presentatrice, is Quinty daarnaast ook druk met haar werk als ambassadrice voor verschillende organisaties. Quinty is al jaren samen met haar man Orlando Trustfull. Met hem heeft zij de afgelopen jaren in zowel Nederland als Amerika gewoond. Tegenwoordig is Quinty weer volop op Nederlandse bodem te vinden en geniet zij van de tijd met familie, vrienden en haar talentvolle en hardwerkende kinderen Moïse en Kayne.

Grote beurt

Quinty is van zichzelf natuurlijk al een onwijs knappe vrouw, maar zij gaat toch regelmatig even langs de kapper voor een nieuwe look. Gelukkig heeft Quinty een hele goede vriend die stylist en kapper is: Leco van Zadelhoff. Op Instagram deelt de presentatrice twee foto’s van het resultaat. Het filmpje dat Quinty als derde plaatst, laat zien hoe zij erbij zat tijdens het hele proces. ‘By the one and only @lecolook Het was tijd voor een ‘Grote Beurt’ Happy!’, schrijft zij eronder. Leco is de enige die Quinty’s haar al 30 jaar mag knippen en kleuren. Dat snappen wij maar al te goed, want als iémand’s haar altijd geweldig zit, is het dat van Quinty. Volgers overladen de presentatrice dan ook met complimentjes..

Bron en Beeld: Instagram Quinty Trustfull.

Delen

Meer over Quinty Trustfull

Onvergetelijke momenten voor Quinty Trustfull 'Zo onbeschrijfelijk mooi'
Onvergetelijke momenten voor Quinty Trustfull ‘Zo onbeschrijfelijk mooi’
Quinty Trustfull verbluft volgers met waanzinnige yoga oefening!
Quinty Trustfull verbluft volgers met waanzinnige yoga oefening!
Lees alle artikelen over Quinty Trustfull