ANP Foto, Estavana en Rafael 100%NL Magazine
Zie ook:
Delen

Rafael en Estavana over eerste ontmoeting: ‘Hiermee moet je het doen’

De twee zijn alweer heel wat jaren een gelukkig stel, maar wij wisten nog niet eerder hoe de eerste ontmoeting verliep. Geweldig om te lezen.

Rafael en Estavana

Als wij Rafael van der Vaart en Estavana Polman samen zien krijgen we spontaan een lach op ons gezicht. Wat een heerlijk stel is dat toch! Vanaf het moment dat de twee elkaar leerden kennen was er gelijk chemie tussen de twee. In een eerder interview met Gala vertelde Estavana ooit over hoe het stel elkaar heeft leren kennen. Estavana: ‘Rafael kende mij van de televisie. Hij heeft een bekende ingeschakeld die me heeft laten weten dat hij me graag wilde leren kennen.’

Eerste ontmoeting

Het stel is inmiddels ruim 7 jaar bij elkaar en zij zijn ongelooflijk gelukkig met elkaar, maar de eerste ontmoeting is en blijft altijd een dingetje. Destijds vertelden zij er samen over in HELDEN. Estavana kwam voor het eerst bij Rafael over de vloer en hij gaf toe: ‘Ik durfde niet naar het toilet. Ik had pijn in m’n buik, maar ik wachtte gewoon tot ik de volgende ochtend naar de club ging.’ Estavana had daar iets minder moeite mee. ‘Zaten we die middag bij mij thuis, zei zij ineens: ik moet heel nodig naar de wc. Toen heb ik gegierd. Ze kwam echt binnen met: dit ben ik en hiermee moet je het doen.’ Precies hoe wij Estavana kennen. Geweldig!

Geweldige openingszin

Op het moment dat Rafael en Estavana met elkaar in contact kwamen, verliep het gelijk soepel en met wat humor. Rafael had namelijk een hele sterke openingszin. ‘Wil je met me trouwen?’, is het eerste wat hij naar haar appte. ‘En daarna zijn we gaan appen. Het ijs was gelijk gebroken en toen zijn we gaan facetimen.’ Kort daarna nodigde de voetballer Estavana uit om langs te komen in zijn huis in Sevilla.

Estavana vertelt daarover: ‘Ik dacht: ik doe het gewoon. We hebben het leuk door de telefoon en als het niks is, weet ik dat ook meteen. Ik doe wel stoer, maar ik was toen best nerveus en heb gauw twee wijntjes genomen voor de landing. We waren aan het facetimen toen ik de aankomsthal inliep. Kwam hij ineens achtereen pilaar vandaan.’ Estavana had toch gedacht dat Rafael er anders uit zou zien. ‘Zag ik die kleine draak! Ik wist niet hoe groot hij in het echt was. Rafael is best wel klein, ik had iets groter verwacht. Maar ik wist direct: het zit goed.’ De rest is geschiedenis. Wij worden keer op keer zo blij van dit leuke stel!

Bron: HELDEN en Beeld: ANP/Foto

Delen

Meer over Rafael van der Vaart

Rafael van der Vaart en Estavana Polman dolgelukkig: 'We zijn mega trots op jou.'
Rafael van der Vaart en Estavana Polman dolgelukkig: ‘We zijn mega trots op jou.’
Bijzonder nieuws voor de zoon van Sylvie Meis en Rafael van der Vaart
Bijzonder nieuws voor de zoon van Sylvie Meis en Rafael van der Vaart
Lees alle artikelen over Rafael van der Vaart

Meer over Estavana Polman

WOW: Estavana Polman showt gigantische sixpack op vakantie
WOW: Estavana Polman showt gigantische sixpack op vakantie
Meegenieten met de vakantie van Estavana Polman, haar moeder en dochter
Meegenieten met de vakantie van Estavana Polman, haar moeder en dochter
Lees alle artikelen over Estavana Polman