100%NL Magazine Rafael
Zie ook:
Delen

Rafael van der Vaart geniet van tijd samen met dochter Jesslynn

Rafael van der Vaart geniet met volle teugen van zijn tijd samen met dochter Jesslynn. Wat een blije koppies op de foto!

Rafael van der Vaart

Toen Rafael van der Vaart nog maar 17 jaar oud was debuteerde hij bij  Ajax. Vanaf toen ging het vliegensvlug met zijn voetbalcarrière. Hij is jarenlang profvoetballer geweest voor verschillende clubs speelde meer dan 100 interlands voor Oranje. In 2018 hing hij zijn voetbalcarrière aan de wilgen en besloot hij verder te gaan als voetbaltrainer. Op dit moment is hij trainer bij de Deense club Esbjerg fB.

Uit een eerdere relatie met Sylvie Meis kreeg Rafael een zoon: Damián. Damián is inmiddels vijftien jaar oud en is net zo’n groot voetbaltalent als zijn vader! Hij woont bij zijn vader en Estavana in Denemarken en voetbalt bij dezelfde club waar zijn vader nu werkt. Waarschijnlijk gaan we nog heel veel horen van Damián!

Estavana Polman

In 2013 besloten Rafael van der Vaart en Sylvie Meis een punt achter hun relatie te zetten. Gelukkig voor Rafael vond hij daarna de liefde bij de sportieve Estavana Polman. Inmiddels is het stel alweer 6 jaar dolgelukkig met elkaar. Afgelopen maart deelde Estavana  nog een romantische selfie samen met ‘haar Raf‘ en schreef ze: ‘Happy me & you day’.

Dochter Jesslynn

Rafael en Estavana zijn samen de trotse ouders van de 4-jarige Jesslynn. De volgers van Rafael en Estavana – die regelmatig de leukste familiekiekjes voorbij zien komen – zijn het over één ding eens:  Jesslynn lijkt precies op haar vader!

Gisteren deelde Rafael een te zoete foto samen met zijn dochter. ‘Quality Time’, schrijft de trotse papa bij de foto. De twee hebben dolle pret op de kinderboerderij, wat leuk om te zien!

Bron en Beeld: Instagram Rafael van der Vaart

Delen

Meer over Rafael van der Vaart

Bijzonder nieuws voor de zoon van Sylvie Meis en Rafael van der Vaart
Bijzonder nieuws voor de zoon van Sylvie Meis en Rafael van der Vaart
LEZEN: Tweede kindje voor Rafael en Estavana op komst?
LEZEN: Tweede kindje voor Rafael en Estavana op komst?
Lees alle artikelen over Rafael van der Vaart