ANP Foto, Estavana en Rafael 100%NL Magazine

Rafael van der Vaart verstopt zich voor eigen gezin

Rafael en Estavana leven allebei een druk bestaan en zij moeten regelmatig tijd vrijmaken om leuke dingen samen te doen. Gisteravond was zo'n moment!

Rafael en Estavana Polman

Als wij Rafael van der Vaart en Estavana Polman samen zien krijgen we spontaan een lach op ons gezicht. Wat een heerlijk stel is dat toch! Vanaf het moment dat de twee elkaar leerden kennen was er gelijk chemie tussen de twee. In een eerder interview met Gala vertelde Estavana ooit over hoe het stel elkaar heeft leren kennen. Estavana: ‘Rafael kende mij van de televisie. Hij heeft een bekende ingeschakeld die me heeft laten weten dat hij me graag wilde leren kennen.’ De rest is geschiedenis.

Zoek Wallie

Estavana speelt handbal op hoog niveau en Rafael is vaak als verslaggever op televisie te zien. Ondanks het feit dat zij allebei een drukke baan hebben, maken zij ook tijd vrij om leuke dingen met elkaar en de kinderen te doen. Gisteravond hadden Rafael en Estavana vrij en zij gingen gezellig samen met hun dochter uiteten. Estavana deelt een foto met haar dochter in haar Instagramstory. ‘Zoek Wallie’, schrijft zij erbij. Zij heeft het hier over Rafael, want als je goed kijkt, zie je Rafael links in de spiegel de foto maken. Wat is dit toch een prachtig gezin. Hier wordt iedereen blij van!

100%NL Magazine Estavana Polman

Bron: Instagram Estavana Polman en Beeld: ANP/Foto