100%NL Magazine Rolf Sanchez
Zie ook:
Delen

VIDEO: Rolf Sanchez deelt verbouwingsupdate vanuit gigantische villa!

Rolf Sanchez en zijn vriendin zijn nog maar een paar maanden de trotse eigenaren van een prachtige villa, maar de verbouwing is al in volle gang!

Rolf Sanchez

‘Más, más, más’ is een veelgehoorde zomerhit van het afgelopen jaar. Deze kraker staat op naam van zanger Rolf Sanchez. Hij is op dit moment de grootste artiest in Nederland op het gebied van Latin muziek. Hij scoort hit na hit en als het aan Rolf ligt is het einde nog lang niet in zicht.

Villa

Een paar weken geleden deelde Rolf ontzettend goed nieuws vanuit zijn kant. Want hij en zijn vriendin Sophia hebben de volgende grote stap in hun relatie gezet. Ze hebben samen een huis gekocht! En wat voor één!

Vol trots deelde een dolenthousiaste Rolf foto’s van zijn gigantische villa. En in al zijn enthousiasme poseerde Rolf vol trots met de sleutels van zijn nieuwe casa. Die blijdschap sloeg snel over toen Rolf door niemand minder door John van den Heuvel op de gevaren van die foto werd gewezen.

Verbouwingsupdate

Rolf en Sophia hebben inmiddels de sleutel van hun aanstaande paleis ontvangen en zijn meteen in de verbouw-modus gegaan! Met volle kracht vooruit maken Rolf en Sophia van de woning hun eigen droompaleis.

Op Instagram deelt Rolf beelden van de gigantische hal die onder handen wordt genomen. Wauw, wat een grote ruimte en wat een luxe straalt het nu al uit. Wij weten zeker dat het een prachtige woning zal worden!

Bron en Beeld: Instagram Rolf Sanchez

Delen

Meer over Rolf Sanchez

Rolf Sanchez laat van zich horen na moeilijke periode: 'Er is zoveel gebeurd'
Rolf Sanchez laat van zich horen na moeilijke periode: ‘Er is zoveel gebeurd’
Verdrietige Rolf Sanchez: 'Met pijn in mijn hart'
Verdrietige Rolf Sanchez: ‘Met pijn in mijn hart’
Lees alle artikelen over Rolf Sanchez