Romy Monteiro brengt volgers het hoofd op hol met stomende fotoshoot
Zie ook:
Delen

Romy Monteiro brengt volgers het hoofd op hol met stomende fotoshoot

Gisteren werd Romy Monteiro verkozen namens FHM tot de Mooiste Vrouw van Nederland. Deze titel viert ze met een stomende fotoshoot!

Romy Monteiro

Romy Monteiro is een Nederlandse musicalactrice, zangeres en presentatrice. Ze werd bekend na haar deelname aan The Voice Of Holland in 2014 en sindsdien is Romy niet meer van tv af te denken. Ook heeft Romy jarenlang de hoofdrol gespeeld in de musical ‘The Bodyguard’, waar zij de sterren van de hemel danste én zong.

Romy is de dochter van Antje Monteiro en zij is al 4 jaar samen met haar grote liefde, Jasper Suyk. Het stel maakt de mooiste momenten samen mee, werkt zo nu en dan samen en geniet regelmatig van de meest bijzondere vakanties.

FHM Mooiste Vrouw van Nederland

Ieder jaar lanceert FHM een lijst met daarop de 500 mooiste vrouwen van Nederland. Dit jaar bestond de jury voor het eerst uit alleen maar vrouwen. Vorig jaar werd actrice Abbey Hoes verkozen tot Mooiste Vrouw van Nederland en dit jaar gaat de eer naar niemand minder dan Romy Monteiro! Aan FHM laat Romy weten: ‘Ik vind het hartstikke leuk en een ontzettende eer dat ik ben verkozen als Mooiste Vrouw van Nederland. Dat had de 17-jarige Romy nooit gedacht, haha. Ik vind het ook extra waardevol dat dit niet alleen door lezers, maar ook door een vrouwelijke jury is gekozen. Dat zijn niet de minste vrouwen.’

Stomende fotoshoot

Om deze eervolle titel te vieren deelt Romy met haar Instagramvolgers de resultaten van een stomende fotoshoot. Bij de kiekjes deelt Romy ook een belangrijke boodschap. ‘En zo mega trots ben ik nu, dat de vrouwelijke jury mij heeft gekozen als nummer 1 van 2023! Daarbij gaat het om meer dan alleen het uiterlijk, het gaat om je uitstraling, zijn wie je bent en waar je staat. Nogmaals: mega vereerd de titel te mogen dragen en zo’n prachtige shoot te hebben kunnen neerzetten (met nog steeds enig ongeloof door dat jonge meisje dat nog in me zit).’

Benieuwd naar de foto’s? Die zie je hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Romy Monteiro, FHM

Delen

Meer over Romy Monteiro

Volgers lyrisch over duet van Antje en Romy Monteiro
Volgers lyrisch over duet van Antje en Romy Monteiro
Stralende Romy Monteiro: 'Met de liefste. Eindelijk herenigd'
Stralende Romy Monteiro: ‘Met de liefste. Eindelijk herenigd’
Lees alle artikelen over Romy Monteiro