ZIEN: Romy Monteiro na breuk weer gespot met Jasper Suyk
Zie ook:
Delen

ZIEN: Romy Monteiro na breuk weer gespot met Jasper Suyk

Romy kondigde eerder deze weer de breuk aan via Instagram. Toch is de zangeres weer met haar ex gespot.

Romy Monteiro

Romy Monteiro is een Nederlandse musicalactrice, zangeres en presentatrice. Ze werd bekend na haar deelname aan The Voice Of Holland in 2014 en sindsdien is Romy niet meer van tv af te denken. Ook heeft Romy jarenlang de hoofdrol gespeeld in de musical ‘The Bodyguard’, waar zij de sterren van de hemel danste én zong.

Romy is de dochter van Antje Monteiro.

Breuk

Romy kondigde afgelopen woensdag aan dat zij en Jasper uit elkaar zijn. ‘‘WE WERE ON A BREAK!’ Nee maar serieus, wij nemen een break van onze relatie, geven elkaar wat afstand, ook al houden we zielsveel van elkaar, gaan we voorlopig zonder elkaar verder, om elkaar wat ruimte te geven. Op zich hartstikke privé en totaal niet interessant om te delen, maar we willen het verhaal niet groter laten worden dan het is’, schreef zij.

Gespot

Romy had niet alleen jarenlang een relatie met Jasper, maar de twee werkten ook samen. Jasper als fotograaf en Romy als model. De twee zijn als goede vrienden uit elkaar gegaan en samenwerken blijven zij duidelijk nog doen. Op Instagram deelde Romy beelden waarbij zij een shoot had. Zij tagt Jasper daarbij en hij is ook op de beelden te zien. Gelukkig zijn de twee nog goede vrienden en is samenwerken geen probleem!

Bron en Beeld: Instagram Romy Monteiro

Delen

Meer over Romy Monteiro

Volgers lyrisch over duet van Antje en Romy Monteiro
Volgers lyrisch over duet van Antje en Romy Monteiro
Stralende Romy Monteiro: 'Met de liefste. Eindelijk herenigd'
Stralende Romy Monteiro: ‘Met de liefste. Eindelijk herenigd’
Lees alle artikelen over Romy Monteiro