Romy Monteiro: 'We gaan trouwen schat'
Zie ook:
Delen

Romy Monteiro: ‘We gaan trouwen schat’

Tijdens een fotoshoot draagt Romy Monteiro een trouwjurk die haar echt prachtig staat. Geeft Romy haar vriend Jasper hiermee een stille hint?

Romy Monteiro

Romy Monteiro is een Nederlandse musicalactrice, zangeres en presentatrice. Ze werd bekend na haar deelname aan The Voice Of Holland in 2014 en sindsdien is Romy niet meer van tv af te denken. Ook heeft Romy jarenlang de hoofdrol gespeeld in de musical ‘The Bodyguard’, waar zij de sterren van de hemel danste én zong.

Romy is de dochter van Antje Monteiro en zij is al 4 jaar samen met haar grote liefde, Jasper Suyk. Het stel maakt samen de mooiste momenten mee, werkt zo nu en dan samen en geniet regelmatig van de meeste bijzondere vakanties. Wij genieten zo van dit mooie stel.

Trouwjurk

Een beauty als Romy hoort regelmatig gefotografeerd te worden. Of dat nou door haar vriend Jasper, of een andere fotograaf is. Dit keer is het William Rutten die deze knappe vrouw mag vastleggen op camera. Romy poseert deze keer in een lange, witte trouwjurk, die haar werkelijk práchtig staat. Onder een spiegelfoto schrijft Romy: ‘Btw we gaan trouwen schat @jaspersuyk’. Zou dit een hint voor een aanzoek zijn naar Jasper? Wij zouden het in ieder geval geweldig vinden. Iédere jurk zal haar prachtig staan..

Bron en Beeld: Instagram Romy Monteiro.

Delen

Meer over Romy Monteiro

Volgers lyrisch over duet van Antje en Romy Monteiro
Volgers lyrisch over duet van Antje en Romy Monteiro
Stralende Romy Monteiro: 'Met de liefste. Eindelijk herenigd'
Stralende Romy Monteiro: ‘Met de liefste. Eindelijk herenigd’
Lees alle artikelen over Romy Monteiro