Roxeanne Hazes overladen met reacties onder reeks selfies met Fender
Zie ook:
Delen

Roxeanne Hazes overladen met reacties onder reeks selfies met Fender

Als er iets is waar wij blij van worden, zijn het foto's van Roxeanne en Fender samen. Nu is het zelfs een hele reeks die ons laat lachen.

Roxeanne Hazes

Ze is één van de nakomelingen van de legende André Hazes. Haar passie voor muziek begon al op jonge leeftijd, toen ze samen met haar vader liedjes begon te schrijven. Het muzikale gen zit dus echt in haar bloed!

Inmiddels kent heel Nederland Roxeanne niet alleen meer als ‘de dochter van’, maar ook als een waanzinnige zangeres. Ze heeft al ontzettend veel optredens op haar naam staan zoals een optreden tijdens de concerten van De Toppers, Holland Zingt Hazes en natuurlijk talloze optredens met haar eigen band.

Eindeloze kater

Roxeanne heeft samen met haar verloofde, Erik en haar zoontje, Fender genoten van de kerstvakantie. Op Instagram plaatste zij een reeks selfies met haar lieve zoon en daarbij schreef zij: ‘Zoveel genoten, gekeet en gevroten tijdens de kerstvakantie. Alsof we met z’n drietjes een eindeloze kater beleven.’ Fender knuffelt zijn moeder en hij lijkt ook te hebben genoten van de dagen samen met zijn ouders.

Roxeanne ontvangt talloze lieve reacties onder deze fotoreeks. ‘Vind jullie als gezin fantastisch’, ‘Wat heeft hij toch een lief koppie’ en ‘Wat een leuke foto’s en wat ziet je zoontje er knap uit’, is een greep uit de reacties. Wij zijn het er volkomen mee eens.

Bron en Beeld: Instagram Roxeanne Hazes.

Delen

Meer over Roxeanne Hazes

Verdrietige Roxeanne Hazes: 'Ik vind dit moeilijk en wil niemand teleurstellen'
Verdrietige Roxeanne Hazes: ‘Ik vind dit moeilijk en wil niemand teleurstellen’
Roxeanne Hazes en Erik Zwennes delen heel mooi nieuws: 'Het grootste geluk'
Roxeanne Hazes en Erik Zwennes delen heel mooi nieuws: ‘Het grootste geluk’
Lees alle artikelen over Roxeanne Hazes