100%NL Magazine Roy Donders Michelle
Zie ook:
Delen

Roy Donders en Michelle delen geweldig nieuws!

Op Instagram delen Roy Donders en Michelle geweldig nieuws met hun volgers: vanaf medio mei verschijnt het nieuwe seizoen van hun realityserie op TLC!

Roy Donders en Michelle

Toen Roy Donders voor het eerst op televisie verscheen met zijn realityserie ‘Roy Donders: Stylist van het Zuiden’ sloten de duizenden kijkers hem meteen in het hart. De mix van zijn unieke gevoel voor mode en zijn Brabantse charme leken een schot in de roos.

Inmiddels is Roy nog steeds een graag geziene BN’er en is hij alweer een aantal jaar heel gelukkig met zijn vriendin Michelle.

Gezin

Na jarenlang relaties te hebben gehad met mannen, ontdekte Roy de liefde van zijn leven in Michelle, die hem deed beseffen dat hij ook op vrouwen valt. De vonk sloeg over tijdens een vakantie en al snel werd het stel smoorverliefd.

Niet veel later besloten ze hun liefde te verzegelen door samen te gaan wonen. Vorig jaar werd hun geluk compleet met de komst van hun prachtige dochter Romi, die net als haar beroemde papa gezegend is met een bos donker haar. Echt een schatje!

Geweldig nieuws

Op Instagram delen Roy en Michelle geweldig nieuws met hun fans: vanaf medio mei is het nieuwe seizoen van hun realityserie te zien.

‘Wij zijn weer druk aan het draaien voor ons nieuwe seizoen op @tlcnl . Vandaag de eerste quotes opgenomen , en wat hebben we weer gelachen … Vanaf medio mei op de buis.’

De fans van Roy en Michelle zijn door het dolle en kunnen het nu al niet meer afwachten. ‘We gaan weer kijken!’, schrijft iemand onder de foto.

Bron en Beeld: Instagram Roy Donders

Delen

Meer over Roy Donders

Roy Donders deelt nieuw gezinskiekje in matching zwemkleding
Roy Donders deelt nieuw gezinskiekje in matching zwemkleding
Groot verlies voor Roy Donders en Michelle: 'Voor altijd in ons hart'
Groot verlies voor Roy Donders en Michelle: ‘Voor altijd in ons hart’
Lees alle artikelen over Roy Donders