100%NL Magazine Roy Donders
Zie ook:
Delen

Volgers reageren massaal onder déze foto van Roy Donders’ knappe dochter

Romi groeit als kool en zij is nu al een ongelooflijk knap meisje. Daar zijn de volgers van Roy en Michelle het massaal over eens!

Roy Donders

Het geluk lacht Roy Donders toe! Toen hij vorig jaar de blonde Michelle tegenkwam was het liefde op het eerste gezicht, en gelukkig voor Roy wederzijds! Vanaf dat ene moment waren Roy en Michelle een setje en onafscheidelijk. Op Instagram zetten zowel Roy als Michelle hun wederhelft regelmatig in het zonnetje en schreeuwen ze de liefde voor elkaar van de daken. Zo mooi om te zien.

Uit een eerdere relatie heeft Michelle al een dochter, waar Roy inmiddels een hele goede band mee heeft. Samen met Michelle kreeg Roy begin dit jaar ook een dochter, Romi.

Knappe dochter

Roy en Michelle delen dagelijks foto’s van hun dochtertje en dat tot grote vreugde van hun volgers, want Romi is echt onwijs lief en knap. Dit keer deelde Michelle een close-up foto van haar dochter in een roze met witte outfit. ‘Kijk dan … ik kan al bijna helemaal alleen zitten’, schrijft Michelle eronder. Volgers reageren massaal onder dit prachtige kiekje. ‘Dat word later het mooiste meisje van de klas!’, ‘Wat is ze toch knap’, ‘Zoooooo schattig’ en ‘Jullie krijgen straks slapeloze nachten als ze op stap gaat. Wat is ze toch knap’, is een greep uit de reacties. Wij zijn het er volkomen mee eens, want Romi is echt een heel mooi meisje!

Bron en Beeld: Instagram Michelle Bibi.

Delen

Meer over Roy Donders

Stappen Roy Donders en Michelle binnenkort in het huwelijksbootje?
Stappen Roy Donders en Michelle binnenkort in het huwelijksbootje?
Roy Donders en Michelle in tranen: 'Het is een groot onderdeel van ons gezin'
Roy Donders en Michelle in tranen: ‘Het is een groot onderdeel van ons gezin’
Lees alle artikelen over Roy Donders