100%NL Magazine Roy Donders
Zie ook:
Delen

VA VA VOOM: Roy Donders en Michelle stralen op het strand in Griekenland

Roy Donders en zijn grote liefde Michelle genieten op dit moment van een welverdiende vakantie in Griekenland.

Roy Donders en Michelle

Wie kent Roy Donders niet. Met zijn unieke stijl en flamboyante voorkomen wist Roy Donders duizenden mensen te boeien met zijn realityprogramma ‘Roy Donders: Stylist van het Zuiden’. Heel Nederland sloot Roy in het hart.

Tegenwoordig is Roy heel erg gelukkig samen met zijn vriendin Michelle. Samen hebben ze een dochter, Romi en Michelle heeft nog een dochter uit een eerdere relatie. Samen vormen ze een prachtig en liefdevol gezin.

Samen hebben de twee dus één kindje, en volgens Roy blijft het daarbij. In een interview liet Roy heel stellig weten dat er niet nog een kindje bijkomt. Benieuwd wat hij daarover te zeggen heeft? Dat lees je hier.

Genieten in Griekenland

Op dit moment genieten Roy en Michelle van een zonovergoten vakantie in het mooie Griekenland. Allebei delen ze de mooiste plaatjes en video’s via hun social media.

Toen het verliefde koppel tijdens een boottochtje langs een verlaten strandje voeren, twijfelden ze geen moment. Ze besloten om het strandje te bezoeken en op die droomachtige locatie een prachtige foto te maken. En het resultaat mag er zijn! Wat zien ze er prachtig uit!

Bron en Beeld: Instagram Roy Donders

Delen

Meer over Roy Donders

Nóg een kindje voor Roy Donders en Michelle?
Nóg een kindje voor Roy Donders en Michelle?
Roy Donders openlijk over zwarte periode in zijn leven en drugsgebruik
Roy Donders openlijk over zwarte periode in zijn leven en drugsgebruik
Lees alle artikelen over Roy Donders