100%NL Magazine Roy Donders
Zie ook:
Delen

SCHATTIG: Roy Donders deelt mierzoete video van Romi in de baby spa

Alle baby's lijken het heerlijk te vinden en ook Roy's dochter geniet er met volle teugen van: de babyspa. Deze video is om bij weg te smelten.

Roy Donders

Het geluk lacht Roy Donders toe! Toen hij vorig jaar de blonde Michelle tegenkwam was het liefde op het eerste gezicht, en gelukkig voor Roy wederzijds! Vanaf dat ene moment waren Roy en Michelle een setje en onafscheidelijk. Op Instagram zetten zowel Roy als Michelle hun wederhelft regelmatig in het zonnetje en schreeuwen ze de liefde voor elkaar van de daken. Zo mooi om te zien.

Romi

Michelle kreeg uit een eerdere relatie al een dochter en daar heeft Roy een hele goede band mee. Vorig jaar deelden Roy en Michelle het heuglijke nieuws dat zij in blijde verwachting waren en enkele maanden geleden lieten zij weten dat hun dochter, Romi is geboren. Roy en Michelle zitten al weken op een roze wolk.

Babyspa

Bijna alle kinderen lijken gek te zijn op de baby spa en veel ouders gaan er regelmatig met hun baby naartoe. Dit keer is het Roy die een video van zijn dochter in het water deelt. Met een zwemband om haar nek, beweegt zij in het bad. ‘Heerlijk lekker naar de baby Spa , dat vind ze zo fijn . Helemaal ontspannen’, schrijft trotse vader Roy erbij. Dit is inderdaad genieten. Wat is Romi toch schattig.

https://www.instagram.com/p/CtQ2_P8IdsW/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Roy Donders.

Delen

Meer over Roy Donders

Nóg een kindje voor Roy Donders en Michelle?
Nóg een kindje voor Roy Donders en Michelle?
Roy Donders openlijk over zwarte periode in zijn leven en drugsgebruik
Roy Donders openlijk over zwarte periode in zijn leven en drugsgebruik
Lees alle artikelen over Roy Donders