100%NL Magazine Roy Donders
Zie ook:
Delen

Roy en Michelle delen adembenemend mooie foto van pasgeboren dochter

Romi Donders is inmiddels bijna twee weken oud en Roy en Michelle kunnen zich nu al geen leven meer zonder haar voorstellen. Deze foto zegt genoeg..

Roy en Michelle

Het geluk lacht Roy Donders toe! Toen hij vorig jaar de blonde Michelle tegenkwam was het liefde op het eerste gezicht, en gelukkig voor Roy wederzijds! Vanaf dat ene moment waren Roy en Michelle een setje en onafscheidelijk.

Op Instagram zetten zowel Roy als Michelle hun wederhelft regelmatig in het zonnetje en schreeuwen ze de liefde voor elkaar van de daken. Zo mooi om te zien. Uit een eerdere relatie heeft Michelle al een dochter, waar Roy inmiddels een hele goede band mee heeft.

Pasgeboren baby

Zo’n twee weken geleden zijn Roy en Michelle op een wolk beland, want hun dochtertje Romi werd geboren. Het stel kan hun geluk niet op en zij genieten al dagen van hun kleine meisje. Vorige week hebben zij hun pasgeboren dochtertje laten fotograferen en daar delen Roy en Michelle nu het resultaat van. ‘9 lange maanden wachten, alles was het meer dan waard. Helemaal verliefd op ons knappe prinsesje’, schrijft Michelle onder het prachtige plaatje, waarbij Romi een outfit vol bloemen draagt. Wij smelten echt weg bij deze foto. Wat is Romi lief, klein en schattig.

Bron en Beeld: Instagram Roy Donders en Michelle

Delen

Meer over Roy Donders

Stappen Roy Donders en Michelle binnenkort in het huwelijksbootje?
Stappen Roy Donders en Michelle binnenkort in het huwelijksbootje?
Roy Donders en Michelle in tranen: 'Het is een groot onderdeel van ons gezin'
Roy Donders en Michelle in tranen: ‘Het is een groot onderdeel van ons gezin’
Lees alle artikelen over Roy Donders