100%NL Magazine Roy Donders
Zie ook:
Delen

VIDEO: Roy Donders en Michelle beide uit de kleren voor zwangerschapsshoot!

Roy Donders en zijn zwangere vriendin Michelle gaan beide uit de kleren voor een zwangerschapsshoot!

Roy Donders

Alweer 10 jaar geleden, in 2013, maakte heel Nederland kennis met de stylist van het Zuiden: Roy Donders. Sindsdien kennen we hem allemaal. Hij bracht zijn eigen kledinglijn uit, bracht singles uit, werd gepersifleerd in de TV Kantine en nam deel aan verschillende programma’s.

De afgelopen week werd bekend dat Roy en zijn vriendin Michelle nu ook een eigen realityserie krijgen. De serie is vanaf mei te bekijken bij TLC en Discovery+.

Kindje op komst

In september 2022 brachten Roy en Michelle het verrassende nieuws dat de twee hun eerste kindje samen verwachten. Zowel Roy als Michelle zijn helemaal door het dolle heen met de komst van de kleine. Vanaf het moment dat Michelle zwanger is deelt het stel alle leuke hoogtepunten in de vlogs van Roy. Zo zagen we ook dat ze samen met vrienden en familie erachter kwamen wat het geslacht is van het ongeboren kindje. Tijdens een overweldigende ‘gender reveal’ (waarbij álles uit de kast werd getrokken) kwamen ze erachter dan Michelle in verwachting is van een meisje. De video van de gender reveal zie je hier terug.

Uit de kleren

Inmiddels tikken de maanden voorbij en begint de buik van Michelle steeds verder te groeien. De afgelopen week lieten Roy en Michelle de groeiende babybuik dan ook op een mooie manier vastleggen door een fotograaf. De dochter van Michelle, die zij uit een eerdere relatie kreeg, kreeg ook een mooie rol op de foto’s.

Op TikTok deelt de fotostudio een aantal beelden van de zwangerschapsshoot. Het stel draagt allebei neutrale kleuren en stralen vol trots. Niet alleen Michelle showt vol trots haar buik, maar ook Roy gaat uit de kleren, dat is te zien op de video.

Benieuwd naar de beelden? Die zie je hieronder.

 

 

@studioharmony

Wie is benieuwd naar het eindresultaat? 🤎 #roydonders #roydonderstv #michellebibi #oostwestthuisbest #kliniekdonders #zwanger #zwangerschapsaankondiging #zwangerschapsshoot #familieshoot #love #family #pregnancy #fotoshoot #poseerinspiratie #zwangerschap

♬ Liefde Kent Geen Grenzen – Roy Donders

Bron en Beeld: Instagram Roy Donders, TikTok Roy Donders

Delen

Meer over Roy Donders

Verdrietig nieuws voor Roy Donders: 'Plots afscheid van jou moeten nemen'
Verdrietig nieuws voor Roy Donders: ‘Plots afscheid van jou moeten nemen’
ZIEN: Roy Donders en Michelle showen hun wasbordjes op het strand
ZIEN: Roy Donders en Michelle showen hun wasbordjes op het strand
Lees alle artikelen over Roy Donders