100%NL Magazine Roy Donders
Zie ook:
Delen

Geëmotioneerde Roy Donders: ‘Dit is mijn kant van het verhaal…’

Een paar dagen lang kreeg Roy Donders een flinke bak kritiek over zich heen, op YouTube licht hij zijn kant van het verhaal toe.

Roy Donders

Wie kent hem niet? Met zijn unieke stijl en flamboyante persoonlijkheid wist Roy Donders met zijn realityprogramma ‘Roy Donders: Stylist van het Zuiden’ keer op keer duizenden mensen te boeien. Heel Nederland sloot hem in het hart.

Gezin

Na jarenlang relaties te hebben gehad met mannen kwam Roy erachter dat hij ook op vrouwen valt. En dat alles heeft hij te danken aan Michelle. Toen de twee elkaar leerden kennen tijdens een vakantie sprong de vonk over en werden de twee smoorverliefd.

Niet veel later besloot het stel om samen te wonen. Vorig jaar werd hun liefde bekroond met de komst van hun prachtige dochter Romy. Net als haar bekende papa heeft Romy een kop vol met donkere haartjes en is ze echt om op te vreten!

Roy zijn kant van het verhaal

Na dagenlang het middelpunt te zijn geweest van een bak kritiek, heeft Roy Donders besloten om op zijn eigen YouTube kanaal zijn kant van het verhaal te vertellen. De kritiek rondom Roy kwam nadat bekend werd dat hij -zonder opleiding- zelf fillers heeft gezet bij klanten in zijn eigen kliniek.

In een 6 minuten durende video op YouTube legt Roy de situatie uit. En wat meteen duidelijk wordt is dat de hele situatie Roy niet in de koude kleren is gaan zitten. Een geëmotioneerde Roy laat weten: ‘Ik word weggezet als illegaal, strafbaar, duistere praktijken…’ Om nog meer haat en kritiek te vermijden heeft hij tijdelijk de website van zijn kliniek offline gehaald.

Roy laat ook weten dat hij niet op de hoogte is geweest van de veranderende regels. Nu hij duidelijkheid heeft gekregen van verschillende instanties laat hij van zich horen. Omdat Roy heel veel voldoening haalt uit het werk in zijn kliniek is hij aan het kijken naar een oplossing. Zo laat hij weten er voor open te staan om onder leiding van een arts te werken.

Alle klanten die in het verleden zijn behandeld voor Roy hoeven niet bang te zijn, want hij stelt ze gerust: ‘Ik doe dit al drie jaar. Ik vind het heel leuk om te doen en zou het heel jammer vinden als het niet meer zou kunnen. Ik ga eerst een beetje rust nemen en het allemaal laten bezinken.’

Je bekijkt de video van Roy hieronder.

Beeld: Instagram Roy Donders, Bron: YouTube Roy Donders

Delen

Meer over Roy Donders

Roy Donders openlijk over zwarte periode in zijn leven en drugsgebruik
Roy Donders openlijk over zwarte periode in zijn leven en drugsgebruik
Groot verlies voor Roy Donders en Michelle: ‘Je was op, mijn steun en toeverlaat’
Groot verlies voor Roy Donders en Michelle: ‘Je was op, mijn steun en toeverlaat’
Lees alle artikelen over Roy Donders