Royce en Peter r de Vries 100pmagazine
Zie ook:
Delen

Royce de Vries: “Ik ben ontzettend trots, omdat we dit ‘samen’ konden doen…”

Royce de Vries deelt een bijzonder bericht op zijn Instagram. "Mijn vader hield een geheim logboek bij."

Royce de Vries

Royce de Vries is de zoon van Peter R. de Vries. Net als zijn vader kan hij niet tegen onrecht en is hij dus werkzaam als advocaat. Royce is al jaren samen met zijn grote liefde, Amanda. Met haar stapte hij afgelopen zomer in het huwelijksbootje. Samen kregen zij al een zoontje, Fender. Hij is vernoemd naar zijn overleden opa, want hij heet eigenlijk Fender Peter de Vries. Deze zomer werd Royce voor de tweede keer vader van een zoon, Lewis.

Peter R. de Vries

Het is inmiddels ruim twee jaar geleden dat Peter R. de Vries werd neergeschoten in Amsterdam. Kort daarna overleed hij in het ziekenhuis aan zijn verwondingen. Heel Nederland stond op z’n kop en nog steeds heeft iedereen het er moeilijk mee. Degene waarvoor dit verlies het heftigste is en was, zijn de familieleden van Peter. Zij delen regelmatig mooie foto’s met hem.

Samen met vader

Royce de Vries heeft afgelopen tijd aan iets heel moois gewerkt. Daarover deelt hij op zijn Instagram: “In het laatste anderhalf jaar van zijn leven hield mijn vader, Peter R. de Vries, een geheim logboek bij, waarin hij nauwgezet en met vlagen met humor beschrijft hoe hij vertrouwensman van de kroongetuige was. Het logboek is onthullend en onthutsend. Ik heb daar mijn eigen dagboek aan toegevoegd, waarin ik bijzondere verhalen vertel over mijn vader, over onze bijzondere band, en wat een toegewijde vader en familieman hij was.”

Het boek

Verder schrijft hij: “Ons boek, ‘Ik beloof je dat ik honderd word’, gaat over familiebanden, keuzes in het leven, de strijd voor rechtvaardigheid en de heftige periode na de aanslag. Ik ben ontzettend trots op het boek, vooral omdat we dit ‘samen’ konden doen…”

 

 

Bron en Beeld: Instagram Royce de Vries

Delen

Meer over Royce de Vries

Royce de Vries: 'Een dag waarop wij extra terugdenken aan alle mooie herinneringen…'
Royce de Vries: ‘Een dag waarop wij extra terugdenken aan alle mooie herinneringen…’
Lees alle artikelen over Royce de Vries