100%NL Magazine Ruud de Wild

Bijzondere ervaring voor Ruud de Wild en zoon Johnny!

Ruud de Wild en zijn zoon Johnny genoten vorige week van een bijzondere ervaring!

Ruud de Wild

Wat ons betreft zijn zij een van de leukste showbizz-koppels die ons land rijk is: Ruud de Wild en Olcay Gulsen. De twee zijn onafscheidelijk en steunen elkaar door dik en dun.

Iedere relatie kent hoogte- en dieptepunten. Dat hebben Ruud en Olcay, helaas, al ondervonden. In maart 2021 kwam Ruud naar buiten met heftig nieuws. ‘Ik heb darmkanker, maar ik ben er vroeg bij’, liet hij toen weten op de radio. Een aantal ziekenhuisopnames en operaties volgde. Al die tijd stond Olcay aan zijn zijde als steun en toeverlaat.

Kinderen

In totaal heeft Ruud drie kinderen. Oudste dochter Toy kreeg Ruud uit een eerdere relatie met Tatum Dagelet. In 2004 ging het stel uit elkaar na een huwelijk van vier jaar. Toy is een prachtige jonge dame en heeft inmiddels de leeftijd van 18 jaar bereikt. Ze lijkt veel op haar moeder, maar heeft ook zeker wat van haar vader weg.

In 2007 hertrouwde Ruud met Aafke Burggraaf. Met Aafke kreeg hij zijn twee jongste kinderen: Johnny van 12 en Teddy van 9 jaar. In 2014 eindigde zijn tweede huwelijk ook in een scheiding. Inmiddels is Ruud alweer 2 jaar gelukkig met Olcay.

Bijzondere ervaring met zoon Johnny

Vorige week was het een drukke week voor Olcay. In hartje Amsterdam opende zij de pop-up store ‘Miracle Summer Shop’. Natuurlijk stond Ruud aan haar zijde om te helpen waar hij kan. En dat deed hij samen met zijn zoon Johnny!

‘Johnny en ik zijn ijscomannen. #helpmijnvrouwheefteenhobby

Ruud en Johnny beheerden de ijskraam en zo te zien ging het vader en zoon goed af! Wat een leuk duo zo!

Bron en Beeld: Instagram Ruud de Wild