100%NL Magazine Ruud de Wild
Zie ook:
Delen

Ruud de Wild in diepe rouw: ‘Eind goed al goed’

Het weekend van Ruud begint alles behalve vrolijk. Hij neemt afscheid van een dierbaar iemand en daar heeft hij het duidelijk moeilijk mee...

Ruud de Wild

Ruud de Wild, de man met die onmiskenbare stem, heeft al decennialang de radio veroverd. Of het nu de vroege middag is of de avondspits, Ruud weet precies hoe hij zijn luisteraars moet vermaken met zijn unieke humor en scherpe interviews.

De afgelopen jaren waren voor Ruud best pittig. In 2021 werd er bij Ruud darmkanker ontdekt. Na verschillende operaties werd hij gelukkig negen maanden later kankervrij verklaard. Maar dat was niet alles, na een relatie van een aantal jaar met Olcay Gulsen besloten de twee om er een punt achter te zetten.

Droevig afscheid

Helaas heeft Ruud nu weer droevig nieuws te verwerken, want een dierbaar iemand is overleden. Op Instagram plaatst hij een portret van de vrouw in kwestie en daarbij schrijft hij: ‘Elly. Dag lieve lieve El, een echte kunstenaar, een echt mens. Eind goed al goed.’ Wat een droevig bericht is dit. Wij wensen Ruud en alle naasten heel veel sterkte met dit grote verlies.

100%NL magazine Ruud de Wild afscheid

Bron en Beeld: Instagram Ruud de Wild

Delen

Meer over Ruud de Wild

LEZEN: Dít is de echte reden waarom Ruud en Olcay uit elkaar zijn
LEZEN: Dít is de echte reden waarom Ruud en Olcay uit elkaar zijn
Kiest Ruud de Wild voor een carrièreswitch? 'Dit weekend heb ik geoefend.'
Kiest Ruud de Wild voor een carrièreswitch? ‘Dit weekend heb ik geoefend.’
Lees alle artikelen over Ruud de Wild