Samantha Steenwijk en Daisy gaan voor nieuwe look en zijn onherkenbaar
Zie ook:
Delen

Samantha Steenwijk en Daisy gaan voor nieuwe look en zijn onherkenbaar

Samantha en Daisy genieten optimaal van hun vakantie in Jamaica. Zij kleden zich zelfs naar het land. Wat een hilarische foto is dit zeg!

Samantha Steenwijk

Samantha Steenwijk is momenteel niet meer van tv en het podium af te denken. In 2013 deed de blondine mee aan het programma ‘Bloed, Zweet & Tranen’ en in het seizoen 2017-2018 gaf zij haar carrière nog een extra boost door mee te doen aan ‘The Voice of Holland’. Tegenwoordig blaast Samantha dagelijks veel locaties omver met haar geweldige stem, maar ook is zij regelmatig te zien bij RTL Boulevard, of als jurylid bij verschillende programma’s.

Samantha is al jaren samen met Daisy Verschelden. Het stel trouwden in 2013 en is tot op de dag van vandaag nog heel gelukkig.

Onherkenbaar

Samantha en Daisy hebben afgelopen week hun koffers gepakt en zij zijn al dagen aan het genieten van een welverdiende vakantie. Dat de zon schijnt, was al duidelijk, maar waar het stel op vakantie was, nog niet. Met deze foto kan het niet meer mis: Samantha en Daisy zijn in Jamaica. Op Instagram deelde de Nederlandse zangeres een selfie met Daisy en daar moesten wij heel hard om lachen. Het stel is onherkenbaar en kleedt zich helemaal als de Jamaicanen. ‘Ya Man!! Jamaica is FANTASTISCH!!’, schrijft Samantha eronder. Wat een heerlijke en hilarische foto is dit.

Bron en Beeld: Instagram Samantha Steenwijk

Delen

Meer over Samantha Steenwijk

Heel mooi babynieuws voor Samantha Steenwijk: 'HET IS EEN JONGEN!'
Heel mooi babynieuws voor Samantha Steenwijk: ‘HET IS EEN JONGEN!’
Samantha Steenwijk door het dolle: 'Baby on the way'
Samantha Steenwijk door het dolle: ‘Baby on the way’
Lees alle artikelen over Samantha Steenwijk