100pmagazine_sarahvansoelen

ZIEN: Trotse Sarah van Soelen deelt babynieuws met volgers

Sarah is niet alleen super blij, maar ook ongelooflijk trots op de kleine baby die zij nu eindelijk in haar armen kan sluiten.

Babyboy

Beschuit met blauwe muisjes bij de familie van Soelen. Sarah liet begin dit jaar weten ongelooflijk blij en trots te zijn op haar broer en schoonzus, want ze werd tante. Gisteren maakte zij via Instagram bekend dat de kleine baby een jongen is geworden. Yves Geoffrey Rudolf van Soelen is de naam van de prachtige jongen. De band die Sarah met haar broer heeft is onwijs sterk, dus de kans dat tante dagelijks bij haar neefje langsgaat om te knuffelen, is zeer groot.

Trotse tante

Dat Sarah’s neefje geliefd is, laat zij duidelijk merken aan de foto’s en filmpjes die zij op Instagram plaatst. ‘Korte beentjes, mini teentjes. Lachend mondje, luierkontje. Welkom ons kleine ukkepuk, jij bent ons mooie meesterstuk! Tantie houd van jou!’, schrijft zij onder haar bericht. Zo’n kleintje staat Sarah goed. Wie weet komt de ex van André Hazes binnenkort de ware tegen. Voor nu woont zij in haar eentje in het grote huis dat zij samen met André kocht en daar is zij meer dan gelukkig.

Bron en Beeld: Instagram Sarah van Soelen