100%NL Magazine Chantal Janzen

SCHATTIG: Chantal Janzen en Bobby in matching verkleedkleding

Chantal deelt een te schattige foto samen met haar zoon Bobby in matching verkleedkleding.

Chantal Janzen

Het lijkt wel of Chantal Janzen áltijd aan het werk is. Op tv, op het podium, haar eigen magazine, webshop en ook nog op social media. We zien Chantal overal. En dat is maar goed ook, want ze bezorgt ons regelmatig een glimlach op het gezicht.

Op haar social media deelt Chantal niet alleen haar werkavonturen, maar geeft ze ons ook een uniek kijkje in haar gezinsleven. Samen met haar man Marco heeft Chantal een groot, samengesteld gezin. Marco heeft uit een eerdere relatie drie kinderen en samen met Chantal heeft hij twee zoons: James en Bobby.

En dat is nog niet alles, Chantal is ook al oma! Vorig jaar op 30 juni werd Chantal Janzen bonusoma van een prachtige zoon genaamd Sol Zion. Esmee, dochter uit een eerdere relatie van Marco, beviel toen van haar eerste kindje. Zij kreeg haar kindje samen met Vincent van den Ende, zoon van Joop van den Ende.

Bobby in verkleedkleding

De ene keer lachen wij hard om Bobby die een grappige outfit draagt en de andere keer worden wij blij van zijn tevredenheid en mooie lach. Chantal deelde eerder deze week een prachtige foto van haar en Bobby in matching spidermanoutfits. Daarbij schreef zij: “Happy Halloween herinnering. Die oren snap ik zelf ook niet.” Ook veel volgers reageren onder het bericht. Zo zegt iemand: “Ahhh die kleine Bob zooooo schattig.” Je ziet de foto hieronder.

 

 

Bron en Beeld: Instagram Chantal Janzen