100%NL Magazine Shelly Sterk
Zie ook:
Delen

TE GEK: Shelly Sterk compleet verrast met babyshower

Shelly werd door haar zoontje geblinddoekt en meegenomen voor een 'hele leuke verrassing'. Wat zag het er geweldig uit!

Shelly Sterk

Shelly Sterk kennen we als de blonde, goedlachse presentatrice. Ze is gelukkig getrouwd met haar grote liefde Mark, samen hebben zij zoontje Jake. Het oogappeltje van papa en mama! Jake steelt iedereen zijn hart met zijn schattige kuiltjes in zijn wangen en twee kleine pretoogjes. Shelly doet haar volgers dan ook zeker een plezier, wanneer zij foto’s en video’s van deze lieve jongen plaatst.

Babyshower

Shelly maakte eerder dit jaar bekend voor de tweede keer zwanger te zijn en kort daarna liet zij weten dat de tweede baby ook een jongetje zal worden. Gisteren werd zij compleet verrast met een te gekke babyshower. Op Instagram deelt Shelly een reeks foto’s, zodat wij en al haar andere volgers mee kunnen genieten. ‘Vandaag werd ik geblinddoekt door Jake & Mark en meegenomen naar een ‘hele leuke verrassing’ En toen was het eerste feestje van baby #2 een feit! Met heel veel lekker eten en zoetigheid maak je mij (a.k.a. Bolle Henkie tegenwoordig) helemaal gelukkig hahaha. Wat een topmiddag. Dank aan m’n lieve zussie en moeder voor de organisatie en natuurlijk aan de rest van m’n lieve (schoon-)familie en vriendinnen’, schrijft zij.

Toch slaat de paniek een beetje toe bij Shelly en Mark. ‘P.s. Nog steeds geen naam! De stress begint toe te slaan, alle suggesties zijn welkom.’ Het wordt nu toch wel spannend…

100%NL Magazine Shelly Sterk

Bron en Beeld: Instagram Shelly Sterk.

Delen

Meer over Shelly Sterk

Wegsmelten bij de foto's van Shelly Sterk en haar pasgeboren zoontje
Wegsmelten bij de foto’s van Shelly Sterk en haar pasgeboren zoontje
BABYNIEUWS: Shelly Sterk is bevallen van tweede zoontje!
BABYNIEUWS: Shelly Sterk is bevallen van tweede zoontje!
Lees alle artikelen over Shelly Sterk