Shelly Sterk brengt volgers het hoofd op hol met zwart-witfoto in bh
Zie ook:
Delen

Shelly Sterk brengt volgers het hoofd op hol met zwart-witfoto in bh

Shelly Sterk weet wel hoe zij haar volgers hoofden moet laten draaien. Dit keer plaatst zij weer eens een nietsverhullende foto op Instagram.

Shelly Sterk

Shelly Sterk kennen we als Nederlandse presentatrice en verslaggeefster. Zij is al jaren gelukkig met haar man Mark Ebing, met wie zij in 2018 in het sprookjesachtige Italië trouwde. Samen kregen zij een zoontje, Jake. Deze blonde jongen laat dagelijks harten van al Shelly’s volgers smelten. Of het nou zijn blauwe ogen, zijn lieve kuiltjes in zijn wangen, of zijn mooie bril is, wij smelten er echt bij weg en de meer dan 300.000 volgers van Shelly ook.

Poseren op Instagram

Shelly’s volgers volgen haar niet alleen om lieve Jake, want ook Shelly verbluft hen regelmatig met bijzonder mooie foto’s van zichzelf. De knappe, blonde presentatrice poseert zo nu en dan in nietsverhullende outfits en deze deelt zij graag op social media. Zo schreef zij laatst onder een foto in bikini: ‘Kan er een heel lang lulverhaal van maken, maar het is gewoon een fotootje voor m’n mannelijke volgers’. Dit keer deelt zij een prachtige zwart-witfoto in bh. ‘Als je haar maar goed zit he’, schrijft zij eronder. ‘Daar kijkt niemand naar. Sorry’, grapt een volger. Wij vinden Shelly er in ieder geval weer geweldig op staan.

https://www.instagram.com/p/CmO0nbVjSpH/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Shelly Sterk.

Delen

Meer over Shelly Sterk

AAWH: Pasgeboren zoontje Shelly Sterk lijkt nu al als twee druppels water op zoon  Jake
AAWH: Pasgeboren zoontje Shelly Sterk lijkt nu al als twee druppels water op zoon Jake
Shelly Sterk deelt ontzettend zoet momentje tussen haar zoons
Shelly Sterk deelt ontzettend zoet momentje tussen haar zoons
Lees alle artikelen over Shelly Sterk