Shelly Sterk deelt bijzondere gezinsfoto's: 'Besef dat dit niet vanzelfsprekend is'
Zie ook:
Delen

Shelly Sterk deelt bijzondere gezinsfoto’s: ‘Besef dat dit niet vanzelfsprekend is’

Shelly mocht vorige week een prachtige reis maken en zij beseft maar al te goed dat dit heel bijzonder is. Wat een geweldige foto's.

Shelly Sterk

Shelly Sterk kennen we als Nederlandse presentatrice en verslaggeefster. Zij is al jaren gelukkig met haar man Mark Ebing. Samen kregen zij een zoontje, Jake. Deze blonde jongen laat dagelijks harten van al Shelly’s volgers smelten. Of het nou zijn blauwe ogen, zijn lieve kuiltjes in zijn wangen, of zijn mooie bril is, wij smelten er echt bij weg en de meer dan 300.000 volgers van Shelly ook.

Miami

Afgelopen zondagavond hebben veel mensen gezien dat Max Verstappen er vandoor ging met de winst na een spannende Formule 1 wedstrijd. Degene die hier live bij mocht zijn, was Shelly Sterk. Iedereen die Shelly al een tijdje volgt, weet dat zij groot fan is van Formule 1 en zij mist geen één wedstrijd. Om die reden was het extra bijzonder dat zij er nu live bij mocht zijn in Miami.

Samen met haar gezin genoot zij van deze reis, want naast de race, hebben Shelly, Mark en Jake ook veel tijd met elkaar doorgebracht op het strand, in het zwembad en in de grote stad. Jake was onder de indruk van alles wat hij heeft gezien en meegemaakt en hij is op jonge leeftijd ook al fan van Formule 1. ‘Jake is elke seconde van de dag blij en aan het genieten. Bijzonder om te zien, zelfs met een slaaptekortje en al die indrukken. Maarja, het is hier ook geweldig voor hem. De zwaarste keuze voor zijn dag is of hij ontbijt met pannenkoeken of een donut hahaha. Ben zo intens dankbaar dat we dit mee mogen maken. Besef me zeker dat dit niet vanzelfsprekend is en moet mezelf elke dag hier knijpen’, schrijft zij onder de reeks foto’s. Wat een belevenis!

Bron en Beeld: Instagram Shelly Sterk

Delen

Meer over Shelly Sterk

Shelly Sterk deelt vakantiegeluk met gezin: 'Het allermooiste ooit'
Shelly Sterk deelt vakantiegeluk met gezin: ‘Het allermooiste ooit’
AAWH: Pasgeboren zoontje Shelly Sterk lijkt nu al als twee druppels water op zoon  Jake
AAWH: Pasgeboren zoontje Shelly Sterk lijkt nu al als twee druppels water op zoon Jake
Lees alle artikelen over Shelly Sterk