100%NL Magazine Shelly Sterk
Zie ook:
Delen

Wegsmelten bij de foto’s van Shelly Sterk en haar pasgeboren zoontje

Shelly werd onlangs moeder van een tweede zoon en haar geluk kan niet op. Met deze foto's/video laat zij harten smelten.

Shelly Sterk

Shelly Sterk kennen we als de blonde, goedlachse presentatrice. Ze is gelukkig getrouwd met haar grote liefde Mark. In 2019 werden Shelly en Mark voor het eerst ouders van een zoon, Jake. Hij is al jaren het oogappeltje van papa en mama! Jake steelt iedereens hart met zijn schattige kuiltjes in zijn wangen en twee kleine pretoogjes. Shelly doet haar volgers dan ook zeker een plezier, wanneer zij foto’s en video’s van deze lieve jongen plaatst.

Twee oogappeltjes

Vorige week deelde Shelly fantastisch nieuws, want zij is voor de tweede keer moeder geworden van een zoon. Deze lieverd luistert naar de naam Jess.

Op een wolk

Shelly, Mark en Jake zitten al dagen op een wolk en zij genieten optimaal van hun lieve zoon en broertje. Shelly plaatst een hele reeks foto’s op Instagram en wij smelten er echt bij weg. ‘Van samen zombie-style de nachten overleven, naar allemaal eerste-keren met Jess en het allerliefste filmpje van mini Papa Jake. Het is me wat, zo’n bevalling en die eerste dagen als gezin van vier. Ben zooo trots op m’n jongens. Heb wallen tot aan m’n knieën en honderdduizend vlinders in m’n buik. Wat een geluk’, schrijft een trotse Shelly.

Benieuwd naar de hele reeks foto’s? Klik dan op deze link.

Bron en Beeld: Instagram Shelly Sterk

Delen

Meer over Shelly Sterk

Shelly Sterk deelt ontzettend zoet momentje tussen haar zoons
Shelly Sterk deelt ontzettend zoet momentje tussen haar zoons
SMELT: Jake en Mark treden samen op in smoking: 'Dit was het liefste ooit'
SMELT: Jake en Mark treden samen op in smoking: ‘Dit was het liefste ooit’
Lees alle artikelen over Shelly Sterk