100%NL Magazine Simon Keizer
Zie ook:
Delen

FANS OPGELET: Simon Keizer geeft uniek kijkje achter de schermen

Simon is met te gekke nieuwe dingen bezig en wij kunnen niet wachten op het resultaat. Hij geeft ons alvast een 'sneak preview'.

Simon Keizer

Al vanaf jongs af aan wist Simon Keizer het al: ik wil zanger worden. Die droom is dan ook zeker in vervulling gegaan, want Simon is inmiddels een van de meest herkenbare stemmen in de Nederlandse muziekindustrie. Hij werd bekend als de ene helft van het immens populaire muzikale duo Nick & Simon. Nummers zoals ‘Rosanne’, ‘Pak maar m’n Hand’ en ‘Lippen op de Mijne’ weten we allemaal mee te zingen.

Nieuwe muziek

Simon heeft na de afscheidsconcerten met Nick even genoten van zijn rust en vrije tijd. Hij bracht veel tijd door met zijn gezin en vrienden en dat beviel hem goed. Toch kruipt het bloed waar het niet gaan kan en naast Nick, maakt nu ook Simon weer nieuwe, eigen muziek. Wij kunnen niet wachten op wat er allemaal komen gaat. 

Sneak preview

Op Instagram heeft Simon een lange tijd niets geplaatst, maar sinds kort deelt hij weer dagelijks foto’s en video’s en dit tot grote vreugde van zijn fans. Nu geeft hij een uniek kijkje achter de schermen tijdens een fotoshoot. Als de zanger vraagt of hij meer van dit soort video’s moet posten, reageren zij massaal: ‘Jaa meer video’s en meer sneak peeks. Mensen hebben jouw stem gemist’, ‘Meer video’s van jou zijn altijd goed’ en ‘Jaaaa jaaaa jaaaa’. Ook wij stemmen: ‘JA!’.

https://www.instagram.com/reel/C3m1IySq5Ji/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Simon Keizer

Delen

Meer over Simon Keizer

FANS OPGELET: Naast een nieuwe single nóg meer geweldig nieuws voor Simon Keizer
FANS OPGELET: Naast een nieuwe single nóg meer geweldig nieuws voor Simon Keizer
Zoon van Simon Keizer treedt in de muzikale voetsporen van zijn vader!
Zoon van Simon Keizer treedt in de muzikale voetsporen van zijn vader!
Lees alle artikelen over Simon Keizer