100%NL Magazine Simon Keizer
Zie ook:
Delen

WOW: Simon Keizer zingt Engels duet met 2-jarige zoon en de video gaat he-le-maal viral

Joa kan nog maar een paar woordjes zeggen, maar zingen gaat hem nu al heel goed af. Wij en de rest van Simons volgers hebben hier geen woorden voor.

Simon Keizer

Al vanaf jongs af aan wist Simon Keizer het al: ik wil zanger worden. Die droom is dan ook zeker in vervulling gegaan, want Simon is inmiddels een van de meest herkenbare stemmen in de Nederlandse muziekindustrie. Hij werd bekend als de ene helft van het immens populaire muzikale duo Nick & Simon. Nummers zoals ‘Rosanne’, ‘Pak maar m’n Hand’ en ‘Lippen op de Mijne’ weten we allemaal mee te zingen.

Duet met zoon

Joa, de zoon van Simon en Annemarie, is nog maar twee jaar oud, maar hij lijkt nu al zijn vader achterna te gaan. Simon deelde gisteren een video vanuit Joa’s slaapkamer en die ging helemaal viral. Terwijl hij hem in slaap probeert te zingen met het liedje ‘Slaap Joa slaap’, onderbreekt Joa hem. Hij wil liever samen het Engelse liedje ‘Perfect’ van Ed Sheeran zingen. Van voor naar achter zingt Joa het liedje mee. ‘Hij kan nog maar een paar woordjes, maar zingen is geen probleem! Zullen we met z’n allen Teddys Photos (Instagram-account van Ed Sheeran) taggen???’, schrijft een hele trotse Simon.

Volgers weten niet wat zij horen. ‘Ik heb het wel 3x gezien en gehoord! Zo lief! En helemaal verbaasd over Joa’, ‘Dit is een van de schattigste dingen die ik ooit heb gezien/gehoord!’ en ‘Je hart moet toch ontploft zijn van liefde voor je kleine mannetje’, is een greep uit de reacties. Wat een geweldige video!

Bron en Beeld: Instagram Simon Keizer

Delen

Meer over Simon Keizer

Simon Keizer roept vragen op met mysterieus bericht
Simon Keizer roept vragen op met mysterieus bericht
FANS OPGELET: Naast een nieuwe single nóg meer geweldig nieuws voor Simon Keizer
FANS OPGELET: Naast een nieuwe single nóg meer geweldig nieuws voor Simon Keizer
Lees alle artikelen over Simon Keizer