100%NL magazine Thomas Berge
Zie ook:
Delen

Vrouw Thomas Berge deelt heftig bericht: ‘Sky Méa besloot te stoppen met ademen’

Thomas en Elianne zijn gisteren heel erg geschrokken en zij hebben gelijk actie ondernomen. Wat heftig dit...

Thomas Berge en Elianne

Chiel Ottink, beter bekend als Thomas Berge, kennen we als zanger. Naast zijn muzikale carrière is Thomas ook geregeld te zien op tv als deelnemer van verschillende programma’s. Zo was hij ook te zien als kandidaat van het zevende seizoen van Het Perfecte Plaatje.

Thomas is inmiddels alweer een hele lange tijd gelukkig met zijn liefje, Elianne Zweipfenning. Het stel is in het geheim getrouwd en eind 2022 werden zij ouders van een zoon, Saint. Vorig jaar maakten zij bekend opnieuw ouders te worden en dit keer van een meisje. Begin dit jaar werd Sky Méa geboren.

Niet ademen

Elianne deelde gisteravond een heftig bericht in haar Instagramstory. In eerste instantie dachten wij een lieve foto van Saint en Sky Méa samen, maar het bericht daarbij was niet zo fijn. ‘Vandaag was even schrikken toen Sky Méa besloot om even te stoppen met ademen.’ Dit alles gebeurde terwijl zij haar voeding kreeg. De kleine meid begon na 20-30 seconden weer te huilen. Volgens de huisarts gebeurt dit vaker, maar dit is voor Thomas en Elianne natuurlijk onwijs heftig om mee te maken.

‘Ze is verkouden en kan alleen ademen door de neus. Vandaar. De schrik was groter dan de gevolgen. Die zijn er eigenlijk niet. Gewoon goed in de gaten houden’, eindigt Elianne. Gelukkig gaat alles goed…

100%NL Magazine Sky Mea

Bron en Beeld: Instagram Elianne Zweipfenning.

Delen

Meer over Thomas Berge

Frisse start voor ex-vrouw Thomas Berge: 'Tijd heelt alle wonden'
Frisse start voor ex-vrouw Thomas Berge: ‘Tijd heelt alle wonden’
Elianne laat van zich horen na breuk met Thomas Berge
Elianne laat van zich horen na breuk met Thomas Berge
Lees alle artikelen over Thomas Berge