100pmagazine_max_victoria_verstappen
Zie ook:
Delen

Tienduizenden likes voor foto van snelgroeiende babybuik Victoria Verstappen

Victoria geniet samen met haar mannen van een heerlijke, zonnige vakantie. Het gezin straalt en Victoria's babybuikje groeit snel.

Victoria Verstappen

Kijk je weleens naar een race van Max Verstappen, dan heb je zijn twee jaar jongere zusje Victoria-Jane Verstappen vast wel een keer in de pitbox van Red Bull gespot. Net als Max is zij dol op racen. Hoewel Max en Victoria na de scheiding van hun ouders veel tijd los van elkaar hebben doorgebracht, hebben ze wel een hechte band samen. Toch hebben ze volgens Victoria geen typische broer-zusrelatie. ‘Het grappige is ook dat we nog nooit ruzie hebben gehad. Dat komt denk ik juist doordat we niet echt samen zijn opgegroeid’ vertelt Victoria.

Babynieuws

Eind 2023 deelde Victoria Verstappen een prachtige foto van haar zoontjes en daarop zagen wij een rits met echo’s. Zij is in verwachting van haar derde kindje. Ongeveer een maand daarna maakte Victoria bekend dat zij moeder wordt van een meisje.

Babybuikje

Victoria is inmiddels een paar maanden zwanger van haar derde kindje. Samen met haar mannen geniet zij van een zonnige vakantie en samen maakten zij een prachtige gezinsfoto op het strand. Victoria’s babybuikje is voor het eerst goed te zien en wat is zij weer prachtig zwanger.

Bron en Beeld: Instagram Victoria Verstappen

Delen

Meer over Victoria Verstappen

WAUW: Victoria Verstappen straalt tijdens zwangerschapsshoot!
WAUW: Victoria Verstappen straalt tijdens zwangerschapsshoot!
WOW: Ongeboren dochter Victoria Verstappen nu al lookalike van oudste zoon
WOW: Ongeboren dochter Victoria Verstappen nu al lookalike van oudste zoon
Lees alle artikelen over Victoria Verstappen