100pmagazine_max_victoria_verstappen
Zie ook:
Delen

Victoria Verstappen deelt vertederende beelden van gezinsshoot: ‘Mooiste chaos ooit’

Het gezin van Victoria en Tom is met de komst van hun dochter helemaal compleet. Zij hebben hun gezinsgeluk vast laten leggen op camera.

Victoria Verstappen

Kijk je weleens naar een race van Max Verstappen, dan heb je zijn twee jaar jongere zusje Victoria-Jane Verstappen vast wel een keer in de pitbox van Red Bull gespot. Net als Max is zij dol op racen.

Victoria heeft al jaren een relatie met Tom Heuts. Samen kregen zij al twee zoontjes en onlangs werden zij voor de derde keer ouders, maar dit keer van een meisje. Het geluk kan niet op!

Mooiste chaos ooit

Al weken zitten Victoria en Tom op een wolk en zij genieten van ieder moment met hun drie lieve kinderen. Het gezinsgeluk is vastgelegd tijdens een fotoshoot en die foto’s deelt Victoria in een video op Instagram. ‘Rijkdom. Zo verliefd op mijn gezin, het voelt helemaal compleet. We genieten intens van elkaar. Deze mooie beelden vast laten leggen. Af en toe een uitdaging met 2 drukke boys en een kleine baby, maar het is gelukt. De mooiste chaos ooit’, schrijft een trotse Victoria. Wij smelten echt weg bij deze beelden. Wat is dit toch een prachtig gezin. Iets om heel trots op te zijn.

Bron en Beeld: Instagram Victoria Verstappen

Delen

Meer over Victoria Verstappen

SMELT: Zo ziet de pasgeboren dochter van Victoria Verstappen er nu uit
SMELT: Zo ziet de pasgeboren dochter van Victoria Verstappen er nu uit
SMELT: Victoria Verstappen deelt vertederende beelden van pasgeboren dochter
SMELT: Victoria Verstappen deelt vertederende beelden van pasgeboren dochter
Lees alle artikelen over Victoria Verstappen