100%NL Magazine Suzan en Freek
Zie ook:
Delen

AAWH: Suzan en Freek vieren 17 jaar samenzijn met héle oude foto’s

Suzan en Freek zijn al 17 jaar verliefd op elkaar, maar zij zijn door de jaren heen best wat veranderd. Deze foto's van vroeger zijn té leuk.

Suzan en Freek

‘Als het Avond is’, ‘Blauwe Dag’ en ‘Goud’ zijn slechts enkele hits op naam van Suzan & Freek. Het duo begon hun carrière op YouTube maar zijn inmiddels uitgegroeid tot een van de meest succesvolle muzikale duo’s.

Naast hun eigen optredens en concerten zijn Suzan & Freek ook soms te vinden op het podium van De Vrienden van Amstel Live en maakten ze een tijdje deel uit van het dynamische gezelschap The Streamers.

Getrouwd

De twee blijken niet alleen op muzikaal gebied een gouden duo, ook op het liefdesgebied. De twee zijn al jaren een liefdeskoppel en sinds kort ook een getrouwd stel! Op 2 december 2023 gaven Suzan en Freek elkaar het ja-woord ten overstaande van hun familie en vrienden. Het was een prachtige dag waar het stel nog vaak aan zal terugdenken.

17 jaar geleden

Het is alweer 17 jaar geleden dat Suzan en Freek verliefd op elkaar werden. Al jaren zijn zij één van de favoriete koppels van het land en wij en al hun volgers genieten iedere keer weer van de mooiste, verliefde foto’s op Instagram. Nu deelt het stel 4 foto’s ineen en van de bovenste twee gaat ons hart sneller kloppen. Wat waren Suzan en Freek schattig in hun jongere jaren. De eerste foto is 17 jaar geleden genomen en de tweede 13 jaar geleden. Wat een jonge koppies. ‘Twee keer met je ogen knipperen en het is 17 jaar later’, schrijft het stel bij deze prachtige foto’s. Dit is zo leuk om terug te zien.

Suzan is niet heel veel veranderd, maar Freek daarentegen…

Bron en Beeld: Instagram Suzan en Freek

Delen

Meer over Suzan en Freek

Suzan en Freek delen verdrietig nieuws en zeggen opnieuw sorry
Suzan en Freek delen verdrietig nieuws en zeggen opnieuw sorry
WHUT?! Zóveel geld moet je betalen voor een optreden van Suzan en Freek!
WHUT?! Zóveel geld moet je betalen voor een optreden van Suzan en Freek!
Lees alle artikelen over Suzan en Freek