100%NL Magazine Suzan en Freek
Zie ook:
Delen

Suzan en Freek delen verdrietig nieuws en zeggen opnieuw sorry

Na een week vol gesnotter en gehoest, zijn Suzan en Freek nog steeds niet opgeknapt. Het stel heeft dan ook treurig nieuws...

Suzan en Freek

‘Als het Avond is’, ‘Blauwe Dag’ en ‘Goud’ zijn slechts enkele hits op naam van Suzan & Freek. Het duo begon hun carrière op YouTube maar zijn inmiddels uitgegroeid tot een van de meest succesvolle muzikale duo’s.

Naast hun eigen optredens en concerten zijn Suzan & Freek ook soms te vinden op het podium van De Vrienden van Amstel Live en maakten ze een tijdje deel uit van het dynamische gezelschap The Streamers.

Sorry

Er heerst al weken een griep en de één na de ander wordt ermee aangestoken. Ook Suzan en Freek hebben er al dagen last van. Vorige week moesten zij hun concerten afzeggen en nu delen zij opnieuw treurig nieuws met hun fans, want zij zijn nog steeds ziek. Dat betekent dat de concerten van morgen en overmorgen niet door kunnen gaan. ‘Wederom sorry voor het ongemak. We hopen jullie snel weer te zien’, schrijven zij op Instagram. Wat vervelend zeg. Hopelijk knapt het stel snel op.

100%NL Magazine Suzan en Freek

Bron en Beeld: Instagram Suzan en Freek

Delen

Meer over Suzan en Freek

AAWH: Suzan en Freek vieren 17 jaar samenzijn met héle oude foto's
AAWH: Suzan en Freek vieren 17 jaar samenzijn met héle oude foto’s
WHUT?! Zóveel geld moet je betalen voor een optreden van Suzan en Freek!
WHUT?! Zóveel geld moet je betalen voor een optreden van Suzan en Freek!
Lees alle artikelen over Suzan en Freek