100%NL Magazine Suzan en Freek
Delen

OHNEE: Heftige breuk voor Suzan en Freek

Suzan en Freek kiezen hun eigen pad..

Suzan en Freek

‘Als het Avond is’, ‘Blauwe Dag’ en ‘Goud’, allemaal hits van het immens populaire duo Suzan & Freek. Ze scoren hit na hit, zingen samen bij De Vrienden van Amstel Live en zijn daarnaast ook onderdeel van The Streamers. Wat een gezelligheid! En naast met elkaar zingen en optreden, heeft het stel ook een bruiloft op de planning staan. Freek is vorig jaar namelijk voor Suzan op zijn knieën gegaan. Wanneer zij elkaar het jawoord gaan geven, is helaas nog niet bekend.

Breuk

Suzan en Freek breken met The Streamers. Het zangkoppel zet er een punt achter. Suzan en Freek laten weten ‘enorm veel zin in The Streamers dit weekend’ te hebben. Maar: ‘Voor ons worden dit de laatste shows als onderdeel van The Streamers, omdat we ons daarna weer willen focussen op onze eigen plannen.’ Ze blikken terug op een ‘supertoffe tijd’. ‘Maar eerst nog drie avonden genieten van een uitverkocht GelreDome, ZIN IN.’

The Streamers

The Streamers ontstond in coronatijd toen een groot aantal bekende Nederlanders optredens gaf in een livestream. Vorig jaar september debuteerde de supergroep met een concert in het Olympisch Stadion. De shows vinden dit weekend weer plaats met onder anderen Guus Meeuwis, Kraantje Pappie, Rolf Sanchez, Nick Schilder, Danny Vera, Suzan & Freek, Paul de Leeuw, Simon Keizer en Miss Montreal op.

 

 

Bron: RTL. Beeld: Instagram Suzan en Freek

Delen

Meer over Suzan en Freek

Paniek op de radio: 'Suzan en Freek zijn uit elkaar'
Paniek op de radio: ‘Suzan en Freek zijn uit elkaar’
Heel mooi nieuws voor Suzan en Freek: 'Eindelijk mogen we het van de daken schreeuwen'
Heel mooi nieuws voor Suzan en Freek: ‘Eindelijk mogen we het van de daken schreeuwen’
Lees alle artikelen over Suzan en Freek