100%NL Magazine Suzan en Freek
Zie ook:
Delen

Dolblije Suzan en Freek: ‘Ons eerste optreden als man en vrouw is een feit’

De twee stapten eind 2023 in het huwelijksbootje, maar betekent dat dat de optredens ook anders worden, nu zij een ring dragen?

Suzan en Freek

‘Als het Avond is’, ‘Blauwe Dag’ en ‘Goud’, allemaal hits van het immens populaire duo Suzan & Freek. Ze scoren hit na hit, zingen samen bij De Vrienden van Amstel Live en zijn daarnaast ook onderdeel van The Streamers. Wat een gezelligheid!

Naast met elkaar zingen en optreden, zijn Suzan en Freek ook al jaren een liefdeskoppel. Als stel maken zij de mooiste momenten mee en samen reizen zij de hele wereld rond. Geweldig om te zien.

Een wereld van verschil

Suzan en Freek gaven elkaar eind 2023 het jawoord en zij gaan sindsdien als getrouwd stel door het leven. Na flink wat vrije dagen, traden zij gisteren weer samen op tijdens concerten van Vrienden van Amstel Live. Op Instagram delen zij een te leuke, vrolijke foto en daarbij schrijven zij: ‘Na 6 weken vrij te hebben gehad stonden we te popelen om weer op te mogen treden.. ons eerste optreden als man en vrouw is een feit (een weeereld van verschil), heel veel zin in 14 avonden Vrienden van Amstel in Rotterdam.’ Hetgeen wat wel veranderd is, is dat zij nu allebei een trouwring dragen, maar dat maakt het natuurlijk alleen maar leuker. 😉

Bron en Beeld: Instagram Suzan en Freek

Delen

Meer over Suzan en Freek

WHUT?! Zóveel geld moet je betalen voor een optreden van Suzan en Freek!
WHUT?! Zóveel geld moet je betalen voor een optreden van Suzan en Freek!
Suzan en Freek nemen een welverdiende break!
Suzan en Freek nemen een welverdiende break!
Lees alle artikelen over Suzan en Freek