100%NL Magazine Sylvie meis
Zie ook:
Delen

FOTO: Sylvie Meis poseert met bloedmooie schoondochter

Sylvie's zoon Damiàn is een hartstikke knappe jongen van 16 jaar, maar wist je dat hij een super mooie vriendin heeft? Sylvie deelde een foto met haar.

Sylvie Meis

Als we denken aan glamour en luxe denken we natuurlijk aan Sylvie Meis! Nederland leerde Sylvie Meis als VJ bij MTV en TMF en van haar rol als Ice is Costa! en Pista!. In 2003 kreeg Sylvie een relatie met voetballer Rafael van der Vaart. Na twee jaar werd hun liefde bezegeld met een sprookjeshuwelijk. Helaas kwam daar in 2013 een einde aan, toen maakte het stel bekend te gaan scheiden. Samen kreeg het stel een zoon: Damián. Sylvie trouwde jaren geleden opnieuw. Dit keer met Niclas Castello. Kortgeleden maakten de twee bekend te gaan scheiden.

Schoondochter

Sylvie voedt Damiàn samen met Rafael en Estavana op. Het fijne, is dat Sylvie een hele goede band heeft met Rafael en Estavana. Het kerstdiner vierden zij zelfs met elkaar. Hetgeen wat minder fijn is, is dat niet iedereen even dicht bij elkaar woont. Sylvie geniet daarom enorm van de tijd die zij met haar zoon heeft.

Damiàn is inmiddels een jongen van 16 jaar en hij heeft het, net als zijn vader op jonge leeftijd, heel druk met voetballen. Hij speelt voor Esbjerg FB en het jongeren elftal van Nederland. De knappe zoon van Sylvie en Rafael is naast een blije voetballer, ook gelukkig in de liefde. Hij is alweer een tijdje samen met zijn vriendin, Laerke. Een trotse Sylvie poseerde samen met haar schoondochter. ‘Met mijn kinderen’, schreef zij eronder. Wat een onwijs knappe vriendin heeft Damiàn zeg. Prachtig stel!

Bron en Beeld: Instagram Sylvie Meis.

Delen

Meer over Sylvie Meis

AAWH: Niclas Castello schrijft bijzondere liefdesboodschap aan Sylvie Meis
AAWH: Niclas Castello schrijft bijzondere liefdesboodschap aan Sylvie Meis
ZIEN: Pikant kiekje Sylvie Meis zorgt voor ophef en verbazing
ZIEN: Pikant kiekje Sylvie Meis zorgt voor ophef en verbazing
Lees alle artikelen over Sylvie Meis