100%NL Magazine Tabitha
Zie ook:
Delen

HULDE: Tabitha deelt foto’s van haar lichaam na de zwangerschap!

Tabitha bedankt haar lichaam op Instagram. Zo schreef zij: “Bedankt dat je nooit hebt opgegeven. Bedankt dat je ons gedragen hebt. Bedankt dat je zo prachtig transformeert. Bedankt dat je warm en liefdevol bent”, en nog veel meer. Tabitha zit vol body positivity op deze mooie vrijdagmiddag, geweldig!

Lichaam na de zwangerschap

Tabitha gebruikt de afgelopen tijd heel vaak de hashtag #mooizoalsjebent. Deze plaatst Tabitha onder vele zwangerschapsfoto’s en foto’s van de kleine. Het is mooi om te zijn wat voor kracht zij hiermee uitdraagt naar haar volgers. Vooral nu we op zo’n punt zitten dat het zijn zoals je bent steeds belangrijker wordt, en het realiteitsbeeld steeds vaker naar boven komt, is het heel waardevol wanneer iemand zoals Tabitha haar steentje hieraan bijdraagt.

Dochter Imaya

Tijdens de zwangerschap deelde Tabitha veel foto’s, het waren mooie en universele foto’s. Eén ding hadden ze gemeen, ze waren allen gericht op positiviteit. Het geluk straalde er vanaf. Ze omarmde de zwangerschap en liet het over zich heen komen. Ook de mindere dingen in een zwangerschap probeerde Tabitha van de goede kant te bekijken. Een buikje na de zwangerschap, dat is niet lelijk of slecht! Er is iets heel moois uitgekomen, haar dochter Imaya!

Veilig thuiskomen

Eerder maakte Tabitha een statement op haar Instagram over het #STOPSTRAATINTIMIDATIE. Dit gaat over het veilig thuiskomen van vrouwen over de hele wereld. Vrouwen moeten zelf naar huis kunnen lopen of fietsen zonder steeds achterom te hoeven kijken. Ook in deze kwestie liet Tabitha haar stem horen. 

Bron en Beeld: Instagram Tabitha

Delen

Meer over Tabitha

OEHLALA: Tabitha laat hoofden draaien in bikini en doorschijnende broek!
OEHLALA: Tabitha laat hoofden draaien in bikini en doorschijnende broek!
Tabitha laat liefde vereeuwigen met opvallende nektattoo
Tabitha laat liefde vereeuwigen met opvallende nektattoo
Lees alle artikelen over Tabitha