100%NL Magazine Tabitha
Zie ook:
Delen

Zangeres Tabitha wil taboes doorbreken met haar nieuwe programma

Tabitha Foen-A-Foe gaat een eigen programma presenteren op Videoland. Hierin wil ze jongeren helpen een beter zelfbeeld te krijgen en het bespreekbaar maken van taboes, onzekerheden en angsten.

Nieuwe carrière

De 29-jarige zangeres, onder andere bekend van het programma Beste Zangers en haar hits Hij is Van Mij en Slapen Met Het Licht Aan, zet met de presentatie van dit nieuwe programma een nieuwe stap in haar carrière.

Kwetsbaar

Dat Tabitha zelf ook niet bang is om zich kwetsbaar op te stellen, blijkt wel uit haar nieuwe single Niemandsland en haar openhartige posts op haar social media, waarin ze geregeld haar struggles deelt. Op haar Instagram-pagina deelde zij onlangs een openhartig bericht met haar volgers. “Ik neem jullie mee in de afgelopen maanden en deel met liefde de meest kwetsbare momenten van vreugde en verdriet in mijn leven in de hoop dat een ieder er iets aan heeft. Alle ballen hoog houden lukt soms en soms ook totaal niet, maar op het moment dat ik voel en ervaar dat ik niet alleen ben, ook al voelt het aan als niemandsland weet ik dat alles goed komt one way or another”.

Mooi Zoals Je Bent

In de Videoland-Serie Mooi Zoals Je Bent helpt ze zeven jongeren om onzekerheden en angsten te overwinnen en een positiever zelfbeeld te ontwikkelen. ‘Ik mag eindelijk met jullie delen dat ik de afgelopen maanden met heel veel liefde gewerkt heb aan mijn nieuwe Videoland serie Mooi Zoals Je Bent. Een programma waarmee we taboes kunnen doorbreken en mensen een steun in de rug bieden’, liet de enthousiaste zangeres haar volgers op Instagram weten.

https://www.instagram.com/p/CVC87u3s-St/?utm_source=ig_web_copy_link

Mooi Zoals Je Bent is vanaf 5 november te zien op Videoland.

Bron en Beeld: Instagram tabithamusik.

Delen

Meer over Tabitha

OEHLALA: Tabitha laat hoofden draaien in bikini en doorschijnende broek!
OEHLALA: Tabitha laat hoofden draaien in bikini en doorschijnende broek!
Tabitha laat liefde vereeuwigen met opvallende nektattoo
Tabitha laat liefde vereeuwigen met opvallende nektattoo
Lees alle artikelen over Tabitha