De transformatie van Guus Meeuwis!
Zie ook:
Delen

De transformatie van Guus Meeuwis!

Guus Meeuwis zit alweer 25 jaar in het vak! De afgelopen jaren zijn er verschillende looks van Guus Meeuwis de revue gepasseerd.

In 1995 brak Guus Meeuwis door met het nummer ‘Het is een nacht…’ en sindsdien is hij niet meer uit de Nederlandse muziekwereld weg te denken! Dit jaar zit hij 25 jaar in het vak, heeft hij een nieuw album én zou hij gaan trouwen met Manon Meijers.

Helaas gooide het coronavirus roet in het eten en moest alles verzet worden. Zo ook de huwelijksplannen van de tortelduifjes. Manon: ‘Groots is natuurlijk verplaatst naar volgend jaar. Wij stellen de bruiloft ook uit, maar tot nader orde. Je kunt nog niet zoveel zeggen over het najaar.’ Guus: ‘Wat we wel kunnen zeggen, is dat het heel raar is om de liefde te vieren met 1,5 meter ertussen. Dat willen we echt niet. Zolang we het feest niet kunnen vieren wat we voor ogen hadden, houden we plannen nog even bij ons. De bedoeling is dat we zo snel mogelijk gaan trouwen! Zodra het kan, gaan we juichend naar het altaar.’ Manon: ‘Rennend!’.

Guus heeft in alle jaren dat 100%NL Magazine bestaat maar liefst 5 keer op de cover gestaan! Zijn eerste keer was met Irene Moors, toen met Katja Schuurman, Lieke van Lexmond, Quinty Trustfull en dus nu met Manon Meijers. Bekijk hier de transformatie van Guus!

2009

2011

2013

2015

2020

Beeld: 100%NL Magazine

Delen

Meer over Guus Meeuwis

VIDEO: Zoon Guus Meeuwis treedt in voetsporen van vader
VIDEO: Zoon Guus Meeuwis treedt in voetsporen van vader
Manon Meeuwis zet jarige Guus in het zonnetje met bijzondere foto
Manon Meeuwis zet jarige Guus in het zonnetje met bijzondere foto
Lees alle artikelen over Guus Meeuwis