100%NL magazine Guus Meeuwis
Zie ook:
Delen

VIDEO: Zoon Guus Meeuwis treedt in voetsporen van vader

Afgelopen Koningsdag trad de zoon van Guus Meeuwis in de voetsporen van zijn muzikale vader!

Guus Meeuwis

Jaren geleden wist nog niemand dat zij ooit samen zouden komen en inmiddels zijn zij niet meer bij elkaar weg te denken. Wij hebben het nu natuurlijk over Guus Meeuwis en Manon Meeuwis-Meijers. Manon werkte al jaren als stylist voor Guus voordat de vonk tussen de twee lovebirds oversloeg.

Vorig jaar was het dan ein-de-lijk zover. Na heel lang wachten gaven Guus en Manon elkaar het jawoord in Portugal. Het werd een geweldige dag waarbij vooral Manon de show stal met haar waanzinnige outfit. Benieuwd naar de mooiste dag van Guus en Manon? Hier zie je de trouwvideo!

Kinderen

In 2016 besloot Guus Meeuwis na een huwelijk van veertien jaar te gaan scheiden van Valérie. Samen kregen Guus en Valérie vier kinderen: Pepijn, Sarah, Teun en Jules.

In zijn voetsporen

En wat blijkt? Zoon Teun heeft dezelfde skills als zijn beroemde vader! Een apetrotse Guus deelt op Instagram een video van Guus tijdens Koningsdag.

‘Iets met een appel…’

Zonder enige aarzeling zien we Teun vol overgave een lied zingen voor een groot publiek. De volgers van Guus Meeuwis vinden het geweldig en kijken er met heel veel plezier naar. De reacties stromen dan ook binnen onder de video. Jan Smit heeft de video ook gezien en schrijft: ‘Hij is wel Teunvast!’.

Bron en Beeld: Instagram Guus Meeuwis

Delen

Meer over Guus Meeuwis

Manon Meeuwis zet jarige Guus in het zonnetje met bijzondere foto
Manon Meeuwis zet jarige Guus in het zonnetje met bijzondere foto
Guus en Manon delen romantische zoenfoto en volgers worden gek
Guus en Manon delen romantische zoenfoto en volgers worden gek
Lees alle artikelen over Guus Meeuwis