100%NL Magazine Roy Donders
Zie ook:
Delen

Roy Donders apetrots: ‘Mijn liefste, wat doe je het goed…’

Voor Roy en Michelle is het aftellen nu echt begonnen. Trotse Roy deelt een foto met zijn liefde, waarin hij vertelt hoe trots hij op haar is.

Roy Donders

Roy Donders staat ook wel bekend als de Stylist van het Zuiden. Hij is een ondernemer, kapper stylist en zelfs volkszanger. Roy werd bekend van zijn televisieprogramma ‘Roy Donders: Stylist van het Zuiden’, waarvan uiteindelijk zes seizoenen zijn gemaakt. Roy bracht later een huispakken lijn uit en deze gingen echt als warme broodjes over de toonbank. Roy heeft tot begin dit jaar altijd relaties gehad met mannen, maar toen hij Michelle tegen het lijf liep, werd hij voor het eerst verliefd op een vrouw. Het stel is al een tijdje hartstikke gelukkig en verwacht binnenkort zelfs een kindje.

Trots

Roy is hartstikke trots op zijn vriendin Michelle en dat laat hij maar al te graag merken. Het aftellen tot de komst van de baby is nu begonnen en daarom deelt Roy even een trots momentje op zijn Instagram. Onder een prachtige foto met Michelle schrijft hij het volgende: ‘Wat ben ik trots op jou. Mijn liefste , wat doe je het goed … nog 9 weken en dan mogen we ons kleintje verwelkomen. Love you  @michelle.bibi.l’. Wat komen er een spannende weken aan voor het stel. Nog heel even en zij kunnen hun kleine meisje in de armen sluiten. Wij kunnen het niet meer afwachten en Roy en Michelle duidelijk ook niet. Succes met de laatste loodjes, Michelle!

Bron en Beeld: Instagram Roy Donders.

Delen

Meer over Roy Donders

Roy Donders deelt nieuw gezinskiekje in matching zwemkleding
Roy Donders deelt nieuw gezinskiekje in matching zwemkleding
Groot verlies voor Roy Donders en Michelle: 'Voor altijd in ons hart'
Groot verlies voor Roy Donders en Michelle: ‘Voor altijd in ons hart’
Lees alle artikelen over Roy Donders