100%NL Magazine Linda de Mol
Zie ook:
Delen

ZIEN: Heerlijke vakantiekiekjes van Linda de Mol en haar gezin

Samen met haar kinderen heeft Linda de Mol een geweldige vakantie achter de rug.

Linda de Mol

Het is dé media-familie van Nederland: familie de Mol. Met aan het hoofd van de familie: John de Mol jr. Hij is een media-magnaat, ondernemer en bedenker van verschillende populaire programma’s zoals The Voice.

En dan hebben we natuurlijk ook nog de zus van John: Linda de Mol. Minstens net zo succesvol als haar broer John. Linda heeft haar eigen mediaplatform LINDA., presenteert verschillende programma’s en is bedenker van talloze succesvolle films en series. Een bezige bij!

Kinderen

Samen met haar ex Sander Vahle heeft Linda de Mol twee prachtige kinderen: zoon Julian en dochter Noa. Na een relatie van twaalfenhalf jaar besloten Linda en Sander uit elkaar te gaan. In de LINDA schreef Linda zelf eerder over haar scheiding. Een hartverscheurend moment uit die tijd was het moment dat ze aan haar kinderen moest vertellen dat ze gingen scheiden. Linda: ‘Dat vergeet ik nooit meer. Als je dan die toetjes van de kinderen ziet, mag je maar één doel hebben: het voor je kinderen zo pijnloos mogelijk maken. Dat kan alleen maar als je die stomme boosheid wegslikt en nadenkt over je eigen rol in waar het mis is gegaan. Je moet zien wat mooi en dierbaar was en wat je wilt bewaren als een soort schat aan herinneringen, in plaats van alle lelijke dingen.’

Vakantie

De vakantie loopt weer op z’n einde en vanaf vandaag gaan veel mensen weer uitgerust aan het werk. Zo ook de familie de Mol. Op Instagram deelt Linda’s dochter Noa een aantal heerlijke vakantiekiekjes.

‘Doei doei vakansie! Back to work.’

Op de eerste foto zien we een stralende Linda de Mol die zichtbaar aan het genieten is van haar vakantie samen met haar kinderen en haar schoonkinderen. Wat leuk om te zien! We hopen dat het gezin een geweldige vakantie achter de rug heeft en we kunnen niet wachten om Linda en Noa weer op tv te zien!

Bron en Beeld: Instagram Noa Vahle

Delen

Meer over Linda de Mol

Linda de Mol en ex Sander Vahle zetten elkaar op bijzondere wijze in het zonnetje
Linda de Mol en ex Sander Vahle zetten elkaar op bijzondere wijze in het zonnetje
Linda de Mol doet boekje open: 'Emotioneel wiebelig'
Linda de Mol doet boekje open: ‘Emotioneel wiebelig’
Lees alle artikelen over Linda de Mol