100%NL Magazine Roy Donders
Zie ook:
Delen

Verdrietig nieuws voor Roy Donders: ‘Plots afscheid van jou moeten nemen’

Heel verdrietig nieuws voor Roy Donders, hij heeft na 15 jaar plotseling afscheid moeten nemen van zijn geliefde hondje Paris.

Roy Donders

Als je het over geluk hebt, dan kun je eigenlijk niet om Roy Donders en zijn vriendin Michelle heen. Toen de twee elkaar leerden kennen was het liefde op het eerste gezicht en sindsdien is het tweetal onafscheidelijk. Op Instagram en social media zetten de twee regelmatig hun liefde voor elkaar in de schijnwerpers, en ze schreeuwen hun liefde voor elkaar van de daken. Wat mooi om te zien!

Winnares

Roy is maar wat gek op zijn vriendin Michelle. Het afgelopen seizoen was Michelle één van de deelneemsters van het populaire programma ‘Echte Meisjes in de Jungle’. Wij nemen ons petje af voor Michelle, want ze heeft zich tijdens het programma echt bewezen een bikkel te zijn. En niet zonder resultaat: ze is de winnares geworden!

Roy is dan ook apetrots op zijn grote liefde. Op Instagram schrijft hij: ‘Zo trots op mijn liefste. Meer dan 3 weken afgezien in de jungle en je hebt ook nog gewonnen.. Jij hebt dit meer dan verdiend, niet alleen mijn nummer 1 maar ook die van Echte meisjes in de jungle 2024 .. schatje ik hou van jou en dit pakt niemand je meer af.’

Verdrietig nieuws

Waar Roy eerst nog in euforische stemming was, zo verdrietig is hij nu. Op Instagram laat hij namelijk weten dat hij plotseling afscheid heeft moeten nemen van zijn geliefde hondje Paris. Dit schrijft hij bij een schattige foto van het beestje.

‘Gisteren een dag met een lach en een traan. Na bijna 15 jaar bij ons te zijn geweest moesten wij gisteren plots afscheid van jou nemen. Lieve Paris, rust zacht.’

De lieve reacties stromen binnen voor Roy. Al zijn volgers wensen hem heel veel sterkte toe. Het verlies van een huisdier doet pijn, wij wensen Roy dan ook veel sterkte toe.

Bron en Beeld: Instagram Roy Donders

Delen

Meer over Roy Donders

Verdrietig nieuws voor Roy Donders: 'Plots afscheid van jou moeten nemen'
Verdrietig nieuws voor Roy Donders: ‘Plots afscheid van jou moeten nemen’
Roy Donders deelt nieuw gezinskiekje in matching zwemkleding
Roy Donders deelt nieuw gezinskiekje in matching zwemkleding
Groot verlies voor Roy Donders en Michelle: 'Voor altijd in ons hart'
Groot verlies voor Roy Donders en Michelle: ‘Voor altijd in ons hart’
Lees alle artikelen over Roy Donders