100pmagazine_max_victoria_verstappen
Zie ook:
Delen

Victoria Verstappen compleet verrast met babyshower: ‘De tranen bleven komen’

Victoria en haar schoonzusje zijn tegelijk zwanger. Het afgelopen weekend werden zij als verrassing even in de watten gelegd.

Victoria Verstappen

Kijk je weleens naar een race van Max Verstappen, dan heb je zijn twee jaar jongere zusje Victoria-Jane Verstappen vast wel een keer in de pitbox van Red Bull gespot. Net als Max is zij dol op racen. Hoewel Max en Victoria na de scheiding van hun ouders veel tijd los van elkaar hebben doorgebracht, hebben ze wel een hechte band samen. Toch hebben ze volgens Victoria geen typische broer-zusrelatie. ‘Het grappige is ook dat we nog nooit ruzie hebben gehad. Dat komt denk ik juist doordat we niet echt samen zijn opgegroeid’ vertelt Victoria.

Babynieuws

Eind 2023 deelde Victoria Verstappen een prachtige foto van haar zoontjes en daarop zagen wij een rits met echo’s. Zij is in verwachting van haar derde kindje. Ongeveer een maand daarna maakte Victoria bekend dat zij moeder wordt van een meisje.

Grote verrassing

Bij een zwangerschap hoort een te gekke babyshower en daar werden Victoria en haar zwangere schoonzus het afgelopen weekend mee verrast. Op Instagram deelt Victoria een prachtige video, waarin wij veel tranen, lekker eten, roze ballonnen en goede vrienden voorbij zien komen.

‘Wat een complete verrassing was voor ons afgelopen zondag, (m’n schoonzusje en ik zijn samen zwanger van meisjes) we zouden normaal gaan brunchen, maar toen we aan kwamen lopen hadden we het door… de hormonen waren erg aanwezig, want de tranen bleven komen, zoals je kunt zien, haha. Wat een prachtige middag, met familie en vrienden’, schrijft Victoria. Wat een geweldige verrassing is dit. Het zag er fantastisch uit!

Bron en Beeld: Instagram Victoria Verstappen

Delen

Meer over Victoria Verstappen

WAUW: Victoria Verstappen deelt prachtige gezinsfoto op vakantie
WAUW: Victoria Verstappen deelt prachtige gezinsfoto op vakantie
Victoria Verstappen glundert: 'Yes. De naam staat 100% vast'
Victoria Verstappen glundert: ‘Yes. De naam staat 100% vast’
Lees alle artikelen over Victoria Verstappen