100pmagazine_max_victoria_verstappen
Zie ook:
Delen

Victoria Verstappen glundert: ‘Yes. De naam staat 100% vast’

Victoria is al flink wat maanden in verwachting van haar derde kindje. De naam van haar ongeboren dochter staat nu ook 100% vast...

Victoria Verstappen

Kijk je weleens naar een race van Max Verstappen, dan heb je zijn twee jaar jongere zusje Victoria-Jane Verstappen vast wel een keer in de pitbox van Red Bull gespot. Net als Max is zij dol op racen. Hoewel Max en Victoria na de scheiding van hun ouders veel tijd los van elkaar hebben doorgebracht, hebben ze wel een hechte band samen. Toch hebben ze volgens Victoria geen typische broer-zusrelatie. ‘Het grappige is ook dat we nog nooit ruzie hebben gehad. Dat komt denk ik juist doordat we niet echt samen zijn opgegroeid’ vertelt Victoria.

Babynieuws

Eind 2023 deelde Victoria Verstappen een prachtige foto van haar zoontjes en daarop zagen wij een rits met echo’s. Zij is in verwachting van haar derde kindje. Ongeveer een maand daarna maakte Victoria bekend dat zij moeder wordt van een meisje.

Babynaam

Nog heel even wachten totdat Victoria haar dochter mag verwelkomen. Vandaag plaatste zij een prachtige foto van een zwangerschapsshoot en daarbij schrijft zij vol trots: ‘Yes de naam staat 100% vast. Wat denken jullie dat het wordt? Ben wel benieuwd wat jullie leuk vinden passen bij Luka & Lio. 1 tip, het begint deze keer niet met een ‘L’ zoals vele van jullie dachten.’ Wij zijn nu wel heel benieuwd naar de naam, maar het wordt vast en zeker een hele mooie.

Bron en Beeld: Instagram Victoria Verstappen

Delen

Meer over Victoria Verstappen

WAUW: Victoria Verstappen deelt prachtige gezinsfoto op vakantie
WAUW: Victoria Verstappen deelt prachtige gezinsfoto op vakantie
Victoria Verstappen compleet verrast met babyshower: 'De tranen bleven komen'
Victoria Verstappen compleet verrast met babyshower: ‘De tranen bleven komen’
Lees alle artikelen over Victoria Verstappen